Ionuţ Simionca îi aşteaptă pe liberali în Mişcarea Populară. El l-a ironizat astăzi pe Florin Urâte

Ionuţ Simionca îi aşteaptă pe liberali în Mişcarea Populară. El l-a ironizat astăzi pe Florin Urâte

Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud Ionuţ Simionca l-a ironizat într-o declaraţie de presă pe prim-vicepreşedintele PNL BN, consilierul judeţean Florin Urâte, semn că în aer începe să miroasă a praf de puşcă pentru Campania electoral pentru alegerile locale din iunie 2016.
Simionca se pare că s-a supărat pe faptul că Urâte l-a dat pe “ignore” într-un interviu dat celor de la timp on line şi în care a vorbit şi despre faptul că PMP nu există la nivel judeţean.

Când nu ai de lucru, îţi cauţi, iar dacă de plictiseşti în politică devii băgător de seamă a activităţii „unor colegi” din celelalte formaţiuni politice. Nu ne mirăm că domnul Florin Urâte vorbeşte despre Partidul Mişcarea Populară ca despre un partid-buzunar al fostului preşedinte Traian Băsescu, ne miră răutatea gratuită, de mare comunicator al acestui domn care se ocupă cu imaginea << marelui>> PNL. Ar fi interesant de ştiut dacă domnul Urâte ar fi vorbit la fel de Mişcarea Populară şi de Traian Băsescu în anii când acesta era preşedinte al României şi şeful din umbră al PDL, partid din care provine şi care l-a făcut consilier judeţean. Îmi mai permit să îi mai comunic câteva lucruri domnului Florin Urâte, din spatele << invizibilităţii>> mele şi a lipsei de viziune politică:
1. Suntem un partid tânăr, format din oameni tineri şi care nu au notorietatea unor lideri ai Partidului Naţional Liberal;
2. Nu am aflat încă, cum arată viziunea domniei voastre asupra viitorului acestui judeţ , eu neştiind ce activitate aţi avut în cei 4 ani, timp în care aţi ocupat funcţia de consilier judeţean?
3. Nu vreau să vorbesc despre dreapta politică, dumneavoastră provenind din partea stângă a eşicherului politic;
4. Vă garantez că nu vânăm nici măcar un singur liberal, asta pentru că vor veni ei singuri la Mişcarea Populară. Chiar şi dumneavoastră aveţi încă uşa deschisă! La finalul acestei declaraţii de presă, asigurăm PNL Bistriţa-Năsăud de întreaga noastră consideraţie, iar domnului Florin Urâte îi urăm un 2016 fericit şi atenţie distributivă, asigurându-l, totodată, că la alegerile locale din acest an, << buturuga mică va răsturna carul cel mare>>.

Categoria: Politica Locala