Ionuț Simionca, atac dur la ministrul Economiei: Cu cât Guvernul PSD ne spune că economia merge mai bine, cu atât viața românilor e mai grea.

Ionuț Simionca, atac dur la ministrul Economiei: Cu cât Guvernul PSD ne spune că economia merge mai bine, cu atât viața românilor e mai grea.

PNL a depus, în urmă cu două săptămâni, moţiunea simplă pe Economie, însă atunci Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a respins-o pe motiv că era a doua moţiune simplă depusă într-o singură săptămână de grupul parlamentar al PNL, lucru care încalcă regulamentul, potrivit reprezentaţilor PSD.

Moţiune simplă s-a intitulat „Dănuţ Andruşcă sau cum să destabilizezi deliberat economia României. Incompetenţa falimentează România!”.

Prezent la dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Economiei, Dănuț Andrușcă, deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca a spus următoarele de la tribuna Camerei Deputaților: ”Românii au de plătit facturi mai mari pentru curent electric, gaze și combustibili, iar aceste creșteri de prețuri se răsfrâng în toate bunurile și serviciile de larg consum.Economia românească prosperă e un fel de Fata Morgana, un miraj, o iluzie optică: cu cât Guvernul PSD ne spune că economia merge mai bine, cu atât viața românilor e mai grea.

 

Deputatul Ionuț Simionca la dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Economiei, Dănuț Andrușcă

La dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Economiei, Dănuț Andrușcă, i-am amintit acestuia că românii au de plătit facturi mai mari pentru curent electric, gaze și combustibili, iar aceste creșteri de prețuri se răsfrâng în toate bunurile și serviciile de larg consum.Economia românească prosperă e un fel de Fata Morgana, un miraj, o iluzie optică: cu cât Guvernul PSD ne spune că economia merge mai bine, cu atât viața românilor e mai grea.

Publicată de Ionut Simionca pe Luni, 8 Octombrie 2018

Categoria: Politica