Ionuț Lupescu și Florin Răducioiu, întâlniri cu șefii AJF și cu Radu Moldovan

Ionuț Lupescu și Florin Răducioiu, întâlniri cu șefii AJF și cu Radu Moldovan


Aflat în campanie electoral pentru alegerile la șefia FRF din 18 aprilie a.c., Ionuț Lupescu a ajuns astăzi și la Bistrița. Însoțit de Florin Răducioiu, Lupescu s-a întâlnit cu președintele AJF, Dan Jiga, cu reprezentanții celorlalte structure fotbalistice cu drept de vot în FRF. O întâlnire important a fost cea cu președintele Radu Moldovan.  Informația a fost confirmată de Radu Moldovan dar a fost postată și de Lupescu pe pagina sa de socializare.

Ionuț Lupescu: ” Bistrița este un județ cu veche tradiție fotbalistică. Stau mărturie anii în care echipa locală era o prezență constantă în Liga 1, dar și dragostea bistrițenilor pentru fotbal. Din păcate, în ultimii ani, fotbalul de aici a întâmpinat o perioadă de regres. Dar asta nu înseamnă că, prin investiții și implicare, fotbalul bistrițean nu poate renaște.

După discuția pe care am avut-o astăzi aici cu oameni de fotbal și cu autoritățile locale am aflat că și aici legislația actuală pune piedici investițiilor și dezvoltării. Le-am vorbit despre proiectul meu de a creea o legislație eficientă care să vină în sprijinul celor care doresc să investească în sport și ne-am stabilit, împreună, acest obiectiv comun: Renașterea fotbalului bistrițean. Sunt convins că avem capacitatea să îl îndeplinim!”.

Categoria: EVENIMENT