Ioan Turc vrea ca bistrițenii să își spună părerea despre adevăratele probleme ale orașului

Ioan Turc vrea ca bistrițenii să își spună părerea despre adevăratele probleme ale orașului

În plină campanie de anunțare a liberalilor dornici să intre în campania pentru desemnarea candidatului PNL pentru vara 2020 la primăria Bistrița, președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a anunțat astăzi că este necesar organizarea unui referendum local, consultativ, evident, pentru ca cetăţenii municipiului Bistriţa să se poată exprima pe câteva teme mari: ”

Este vorba despre oportunitatea sau lipsa oportunităţii construirii pasarelei de fier – o altă obsesie a domnului primar – de pe str. Independenţei. A doua temă este Centrul Intermodal şi modalitatea lui de realizare; modalitatea de reabilitare a perimetrului Bisericii Evanghelice şi locaţia pentru extinderea oraşului. Unde ne extindem, în Livezi, adică în zona industrială sau în zona dealul Cocoşului, care este o zonă de agrement şi care, într-adevăr, este potrivită pentru acest lucru”

Turc a precizat că va discuta despre acest demers atât cu liberalii de la organizația municipală, dar și cu alți politicieni din alte formațiuni politice: „Voi discuta acest lucru cu colegii mei. Este nevoie şi de suportul altor consilieri locali, dar am certitudinea că aceste teme fierbinţi se constituie într-un portofiul de probleme care obligatoriu trebuie să facă obiectul unui referendum de consultare. Vom discuta cu toată lumea. Vom insista ca forţele politice, oamenii care fac o altă politică decât PSD în municipiul Bistriţa să-şi reunească forţele şi să încercăm să dăm o replică la ceea ce face PSD”.

Sunt proiecte care ar urma să afecteze pentru zeci de ani viaţa cetăţenilor din municipiului Bistriţa şi nu avem dreptul să stăm pasivi în faţa acestei agresiuni a administraţiei locale”, a conchis Ioan Turc.

Categoria: Politica