IOAN TURC: Un nou credit pentru construirea Aqualandului este deja o altă aventură financiară a primarului Creţu

IOAN TURC: Un nou credit pentru construirea Aqualandului este deja o altă aventură financiară a primarului Creţu

Accesarea unui nou credit pentru construirea Aqualandului este deja o aventură financiară a primarului Ovidiu Teodor Creţu. Declaraţia aparţine preşedintelui PNL Bistriţa, Ioan Turc. El mai susţine faptul că reabilitarea ştrandului municipal poate fi considerat un alt proiect ratat al municipalităţii bistriţene.

IOAN TURC: Astăzi oraşul are trei bazine private, mai are şi un ştrand municipal, reabilitat, din păcate insuficient. Eu cred că Primăria municipiului Bistriţa trebuie să găsească politici care să-i susţină investitorii, nu să-i omoare. O asemenea investiţie de genul Aquaparc, nesustenabilă din punctul meu de vedere pe termen mediu şi lung, ar rezolva, din nefericire, un singur lucru: i-ar pune pe butuci pe cei care au investit în afaceri, în Bistriţa, cu un anumit specific”

 

Turc a mai precizat că, din păcate, ştrandul municipal, este un al mare proiect pe care primăria Bistriţa l-a ratat. Pe de altă parte, Ioan Turc a lăudat modul în care oraşul Beclean şi primarul Nicolae  Moldovan au manageriat  proiectul Băilor Figa, cel mai profesionist proiect de turism implementat în judeţul Bistriţa-Năsăud.

„Băile Figa nu trăiesc din frecventarea de către cei din Beclean. Băile Figa trăiesc în primul rând datorită turiştilor care vin în Beclean şi bravo primarului din Beclean că a reuşit un asemenea proiect. Vă asigur că nu am pic de invidie pe proiectele inteligente, pe proiectele care aduc plus valoare oraşului. Proiectele trebuie să fie orientate către creşterea confortului urban şi către dezvoltare, dar eu nu văd aşa ceva la Bistriţa”,  a conchis Turc.

 

Categoria: Politica