Ioan Turc: Observ că viceprimarul Cristian Niculae aplaudă în tăcere minunile săvârşite de Ovidiu Creţu

Ioan Turc: Observ că viceprimarul Cristian Niculae aplaudă în tăcere minunile săvârşite de Ovidiu Creţu

Preşedintele PNL BN, Ioan Turc , s-a poziţionat astăzi oficial faţă de acţiunile şi declaraţiile viceprimarului PSD Cristian Niculae, probabil contracandidatul său la fotoliul de primar al Bistriţei în vara anului 2020.

Plecând de la faptul că Executivul primăriei Bistriţa susţine că nu este oportun realizarea unui studiu de trafic pentru viizoarea pasarelă care ar urma să traverseze bulevardul Independenţei, Ioan Turc a părut că îşi aminteşte foarte greu numele viceprimarului Cristian Niculae, în timp pe cel a lui Gelu Muti, al doilea viceprimar, nu l-a pronunţat deloc. Mai mult, el s-a întrebat retoric ce-o mai face viitorul preşedinte al PSD Bistriţa.

„ Oportunitatea investiţiilor în municipiul Bistriţa este stabilită de Executiv: primarul Creţu, domnuuu, întodeauna uit, aaa, da, Cristian Niculae, celălalt viceprimar şi administratorul oraşului şi susţinută de maşina de vot PSD-ALDE. Acest lucru ne arată care este atitudinea acestor oameni faţă de cheltuirea banului public: Cum poţi să spui ceva mai aberat decât faptul că nu e important să fundamentezi un obiectiv de investiţii, aşa că nu avem un studiu care să ne spună care sunt valorile de trafic adevărate pe bulevardul Independenţei şi de ce trebuie instalat acolo acel schelet de fier? „ s-a întrebat retoric Turc.

El a precizat că o soluţie de bun simţ ar fi un pasaj subteran: „ Un pasaj subteran ar elimina toate inconvenientele pe care această pasarelă le are din punct de vedere al urbanismului, pentru că nu ar agresa mediul înconjurător, nu ar avea costuri de mentenanţă atât mari iar, rezistenţa în timp a unui pasaj subteran, este infinit mai mare decât a unui schelet de fier”.

Ce face domnul Cristian Niculae?

A fost o altă întrebare retorică a lui Ioan Turc: „ Am înţeles că a devenit preşedintele PSD Bistriţa (n.red.- alegerile în organizaţia municipală vor avea loc sâmbătă, 2 septembrie), însă, eu observ că, deocamdată, aplaudă în tăcere tot ceea ce face colegul mai în vârstă, primarul Creţu”.

Precizăm faptul că viceprimarul Cristian Niculae îşi va depune candidatura pentru şefia PSD Bistriţa, alegeri ce vor avea loc sîmbătă, 2 septembrie, ora 10.00, la Palatul Culturii.

 

Categoria: Politica