duminică, aprilie 5, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Ioan Turc își anunță candidatura la primăria Bistrița chiar în ziua intrării în Postul Crăciunului

  Must Read

  ATENȚIE: Măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, aprobate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență BN

  ➡️Membrii CJSU au analizat prevederile articolului 1 din Ordonanta Militară nr. 3 din...

  Deputatul Ionuț Simionca ar vrea transformarea tunurilor de zăpadă în nebulizatoare pentru dezinfecție

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca vine cu o idee strălucită dacă ar putea fi pusă în practică...

  Ioan Turc cere municipalității să trimită apă gratuită locuitorilor din Slătinița

  Igiena, în aceste zile, este cuvântul de ordine, dar avem, din păcate, locuri în municipiu în care...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc a convocat pentru joi, 15 noiembrie, cu începere de la ora 12.00, o conferință de presă la care va participa și secretarul general, primarul Vasile Silași.

  Din câte se pare, Ioan Turc își va face publică candidatura pentru fotoliul de primar al municipiului Bistrița la alegerile locale care sunt programate pentru vara anului 2020.

  El se va alătura celorlalți patru liberali înscriși în această cursă, fiind vorba de Diana Morar, Sorin Hangan, Dorin Dobra și Cosmin Moldovan.

  Cu siguranță, liberalul care îl va înfrunta pe candidatul PSD, încă nedecis, va fi desemnat de Biroul Politic Național, după citirea sondajelor comandate pe această temă de formațiunea politică condusă de Ludovic Orban. De asemenea, în spațiul public se vorbește tot mai mult de faptul că, partidele de dreapta din Bistrița să susțină la fotoliul de primar al municipiului Bistrița un candidat unic și care să învingă PSD în bătălia care se anunță extrem de grea.

  De altfel, joi, 15 noiembrie, e și data limită până la care, liberalii bistrițeni își pot depune candidaturile, pe 18 octombrie, Ioan Turc, a făcut următoarea declarație politică: ” Liberalii  care vor să candideze la Primăria municipiului Bistriţa îşi pot depune candidaturile la secretariatul Organizaţiei Municipale a PNL până la 15 noiembrie, iar până în 15 martie îşi vor face campanie în PNL şi în afara partidului. Aceştia vor trebui să propună un program de guvernare locală care să rezolve problemele municipiului şi un plan de campanie, dar şi o declaraţie prin care se angajează să susţină candidatul care va fi desemnat”, spune Turc.

  El a explicat că Biroul Permanent Municipal, supervizat de  Biroul Politic Judeţean aprobă lista candidaţilor care îndeplinesc condiţiile statutare. În ceea ce îi privește pe nembrii de partid, personalități din Bistrița, credibile și care au notorietate, acestea sunt obligate să se înscrie în PNL pentru a putea candida la funcția dorită.

  Ioan Turc: ” Fac un apel către toţi oamenii oneşti care cred că pot să pună umărul la scoaterea din marasm a municipiului Bistriţa, să aibă deschidere, curaj, să vină la PNL şi să-şi depună solicitarea pentru a intra în procedura de desemnare a candidatului la Primăria municipiului Bistriţa”.

  Reamintim că:

   În ceea ce privește profilul viitorului candidat al PNL la primăria Bistrița, secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău a spus următoarele:

  ” Cu siguranță că avem deja acest profil, iar desemnarea candidatului la primăria Bistrița este o chestiune extrem de importantă pentru actuala conducere a PNL. Vă pot spune că PSD va avea mari surprize din partea noastră în ceea ce privește candidații pe care îi vom propune la primăria municipiului Bistrița sau la fotoliul de președinte al Consiliului Județean. Nu este niciun secret că, obiectivul principal al partidului nostru este câștigarea primăriei Bistrița și instalarea unui președinte liberal la cârma județului.

   

  Unii și alții spun că PNL nu ar vea potențial pentru a câștiga alegerile care bat la ușă! Cum comentați! Am auzit și eu povestea asta, dar vă asigur că este obiecitvul meu personal, în calitate de secretar general al PNL, ca primăria Bistrița să aibă din 2020 un primar liberal, un om harnic și dedicat comunității care l-a ales. Vrem și trebuie să ne aliniem și noi celor din Oradea, Cluj sau chiar Blaj.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  ATENȚIE: Măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, aprobate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență BN

  ➡️Membrii CJSU au analizat prevederile articolului 1 din Ordonanta Militară nr. 3 din...

  Deputatul Ionuț Simionca ar vrea transformarea tunurilor de zăpadă în nebulizatoare pentru dezinfecție

  Deputatul PMP, Ionuț Simionca vine cu o idee strălucită dacă ar putea fi pusă în practică foarte repede: Luați 2-3...

  Ioan Turc cere municipalității să trimită apă gratuită locuitorilor din Slătinița

  Igiena, în aceste zile, este cuvântul de ordine, dar avem, din păcate, locuri în municipiu în care apa reprezintă o mare problemă....

  100 de bistrițeni au fost amendați pentru nerespectarea regimului circulației

  În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru, au fost angrenaţi în activităţi specifice 240 poliţişti, 84 de jandarmi și 42 de poliţişti...

  Cu mască, fără mască… De ce vă respect, stimată doamnă, chiar dacă sunteți inconștientă, ipocrită și fudulă?

  Bătrânii noștri s-au îndepărtat de zona înțelepciunii, acolo unde ne așteptam să-i răgăsim indiferent de situații, mai ales în astfel de situații....
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -