Ioan Turc: Campania electorală din Şieu merge bine, doar deputatul Ionuţ Simionca are pusee de personalitate

Ioan Turc: Campania electorală din Şieu merge bine, doar deputatul Ionuţ Simionca are pusee de personalitate

Pentru că mai sunt câteva zile de campanie electorală pentru scaunul de primar al comunei Şieu, cursă în care au intrat trei localnici: Ionuţ-Cifor Tiniş, susţinut de ALDE-PSD, Emil Chereja de PNL şi Roxana Paşc, candidat independent susţinut de PMP, preşedintele PNL BN, Ioan Turc a făcut mai multe referiri la situaţia de la Şieu.

El a caracterizat campania ca una pozitivă, sigur, cu excepţia care întăreşte regula – mesajele transmise de deputatul şi preşedintele PMP BN, Ionuţ Simionca:  Ionuţ Simionca a mai avut pusee de personalitate şi în campania electorală de la parlamentare. A fost de fapt singurul care a avut o campanie electorală negativă, văd că încearcă şi acum acest lucru. Eu l-aş sfătui pe Ionuţ Simionca să-şi aducă de fiecare dată aminte atunci când are tentaţia de a ataca în spaţiul public că stă pe patru procente în Parlament. Când stai pe patru procente în Parlament ar trebui ca tonul vocii să fe puţin mai domol. (…) PMP îl susţine pe actualul viceprimar, foarte bine, e campanie electorală, fiecare are dreptul să candideze, să fie susţinut, dar eu cred că exprimarea în spaţiul public trebuie să fie una potrivită, fără excese şi fără judecăţi de valoare subiective”, a spus  Ioan Turc.

 

Despre candidatul PNL, Emil Chereja: “Este un candidat bun”.

 

 „La Şieu, campania decurge bine, avem un candidat foarte bun, pe Emil Chereja, fost poliţist, un om considerat de către oamenii locului ca fiind un om drept, un om care nu a avut episoade controversate, un om sociabil, bine aşezat la casa lui, un om care se vede cu ochiul liber că a trăit cinstit din propria lui muncă. Are o căsuţă modestă dar foarte curată, totul este extrem de bine aranjat în jurul casei lui Emil Chereja. Emil Chereja este un om gospodar”, a conchis Turc.

 

Categoria: Politica