IOAN TURC: Astăzi mi-am depus candidatura pentru calitatea de președinte al PNL, filiala Bistrița-Năsăud

IOAN TURC:  Astăzi mi-am depus candidatura pentru calitatea de președinte al PNL, filiala Bistrița-Năsăud

Ioan Turc, fost preşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud, deputat şi viceprimar îşi propune să se întoarcă la şefia liberalilor bistriţeni, el depunîndu-şi candidatura pentru mandatul de preşedinte.

IOAN TURC: ” Astăzi mi-am depus candidatura pentru calitatea de președinte al PNL, filiala Bistrița-Năsăud. Perioada de interimat încetează și, o dată cu ea, trebuie să dispară și cauzele care au slăbit PNL.
Reconstrucția partidului nu mai poate fi amânată. Societatea românească are nevoie de o forța politică puternică, de dreapta, capabilă să propună și să gestioneze proiecte de anvergură. PNL trebuie să devină partidul oamenilor cinstiți, muncitori, care țin această țară pe linia de plutire. E un deziderat pe care eu și colegii mei liberali din Bistrița-Năsăud îl înțelegem și pentru care suntem hotărâți să luptăm.
Partidul Național Liberal poate să devină principala forță politică a județului prin votul deschis al oamenilor săi, fără artificii tehnice, fără jocuri subterane, fără înțelegeri politice ascunse!”. 

 

Categoria: Politica