Ioan Ţintean: Daniel Constantin a pierdut ocazia să tacă, era mai bine aşa…

Ioan Ţintean: Daniel Constantin a pierdut ocazia să tacă, era mai bine aşa…

Preşedintele ALDE BN, Ioan Ţintean, a vorbit astăzi despre situaţia din ALDE, la mai puţin de o lună distanţă faţă de principalul eveniment politic al primăverii, congresul extrordinar din 21-22 aprilie. El a precizat că Daniel Constantin a avut acele ieşiri neînţelese de nimeni, deşi, tot el semnase pentru convocarea Delegaţiei Permanente şi a ordinii de zi abordată de această structură.

„Suntem în cea mai deplină legalitate în ceea ce priveşte congresul extraordinar, Daniel Constantin chiar a cerut funcţia de preşedinte executiv, doar că nimeni nu i-a putut garanta că va avea această funcţie. S-a supărat şi a plecat… Vă spun eu, nu a rezolvat nimic, absolut nimic. Practic, a pierdut ocazia să tacă, şi, probabil era votat, acum, nu mai poate fi vorba de aşa ceva!”, a spus Ţintean.

Congresul extraordinar al ALDE este programat să aibă loc în zilele de 21 şi 22 aprilie, BN va fi reprezentat de 50 de delegaţi. La congres, va fi adoptat şi noul statut, document la care va lucra şi Ioan Ţintean. Liderul liberal-democrat spune că propunerile sale vizează schimbări importante, viitorul preşedinte urmînd să numească secretarul general şi, care va fi ajutat de un număr de opt secretari regionali.

Categoria: Politica