IOAN TINIŞ-CIFOR, susţinut la alegerile locale de ALIANŢA ELECTORALĂ ALDE-PSD pentru Şieu

IOAN TINIŞ-CIFOR, susţinut la alegerile locale de ALIANŢA ELECTORALĂ ALDE-PSD pentru Şieu

Aşa cum am prevăzut, primarul interimar al comunei Şieu, Ioan Tiniş-Cifor, membru ALDE, va fi susţinut la alegerile locale din data de 11 iunie de o alianţă electorală formată din democrat-liberali şi PSD. Informaţia este confirmată de ALDE BN, care, anunţă şi prezenţa în Bistriţa-Năsăud a senatorului Varujan Vosganian.

 

În vederea organizării și desfășurării alegerilor parțiale pentru funcția de primar al comunei Șieu, județul Bistrița-Năsăud, Organizația comunală a Partidului Alianța Liberalilor și Democraților-ALDE Șieu, reprezentată prin Cifor-Tiniș Ioan-Sebastian în calitate de președinte și Organizația comunală a Partidului Social Democrat-PSD Șieu reprezentată prin Hăbălău Vasile în calitate de președinte, au hotărât de comun acord înființarea Alianței Electorale cu denumirea ”Alianța Electorală ALDE-PSD pentru Șieu” și denumirea prescurtată ”ALDE-PSD Șieu”.

Obiectivele Alianței sunt:

  1. Participarea împreună, în cadrul ALIANȚEI, la scrutinul organizat în data de 11 iunie 2017 pentru alegerea primarului comunei Sieu, judeţul Bistriţa-Năsăud.
  2. Câştigarea mandatului de primar al comunei Șieu, judeţul Bistriţa-Năsăud la alegerile partiale organizate în data de 11 iunie 2017.
  3. Candidatul susținut de ALIANȚĂ este Cifor-Tiniș Ioan-Sebastian, actualul primar interimar al comunei Șieu din partea ALDE.

Deciziile Alianței sunt obligatorii pentru toți membrii și organizațiile celor două partide.

În perioada campaniei electorale 27 mai-10 iunie 2017, ALDE B-N și PSD B-N își vor compatibiliza acțiunile în vederea susținerii candidatului Cifor-Tiniș Ioan-Sebastian și promovarea ofertei electorale a acestuia. În cadrul acțiunilor electorale vor participa lideri locali ale celor două partide precum și lideri județeni.

Menționămfaptul că în 31 mai 2017, va fi prezent în Bistrița-Năsăud, inclusiv în comuna Șieu, senatorul Varujan Vosganian, purtător de cuvânt ALDE, ca semn al susținerii și de la nivel central a candidatului, în vederea realizării proiectelor pe durată scurtă și medie propuse pentru dezvoltarea comunei Șieu.

 

Categoria: Politica