IOAN SZABO, CANDIDAT PSD ÎN COMUNA ŞANŢ: Gata pentru un nou mandat!

IOAN SZABO, CANDIDAT PSD ÎN COMUNA ŞANŢ: Gata pentru un nou mandat!

Este o perioada foarte agitata, perioada campaniei electorale. In aceasta perioada auzi, vezi, întâlnești vrute si nevrute…O sa urmeze in scurt timp perioada discursurilor cu „lacrimi de crocodil” , șantajelor, dezinformarii noastre, a concetățenilor !
Chiar cred ca nu mai merge cu teatrul, cu pâre si denunțuri din orice motive,(pentru ca motive adevărate nu sunt) cred ca noi, Șănțenii nu mai putem fi controlați de povesti ca in mandatele trecute.

Avem dovezi, nu avem nevoie de discursuri. Avem atâtea proiecte implementate in 4 ani cat nu au fost vreodată. Avem podereiul,avem in construcție o sala ultramoderna de nunți, avem apa-canal, avem podul Moldovei , avem proiectul cu intabularea gratuită ce urmează a fi implementat,avem buldoexcavator nou, avem drumuri de hotar reabilitate,avem renovate bisericile, dispensarul, avem asfaltat cobaselul, reabilitat blocul; Mașinile școlii ne duc si ne aduc elevii la liceu, elevii cu merite au bursa,avem in premiera „Zilele Șanțului”, avem campionat de fotbal, avem lemne de foc pentru pensionari…si cate mai avem.. etc.
Astea-s câteva din lucrurile promise acum patru ani care sunt realizate !
Pai in situatia de fata , oricâte lacrimi si discursuri ar tine altcineva nu are cum sa contrazică asta ! Vorba unui om important: Rezultatul final contează !Rezultat de care ne bucurăm noi, Șănțenii !!
Pot sa zic mândru „Votați Szabo Ioan” pentu proiectele realizate si pentru proiectele ce vor fi realizate !
VOTAȚI FAPTE NU VORBE !

Categoria: Politica Locala