Ioan Larionesei, şoferul primarului din Sg. Băi a gătit la CHEFI LA CUŢITE

Ioan Larionesei, şoferul primarului din Sg. Băi a gătit la CHEFI LA CUŢITE

De mult timp nu a mai fost promovat aşa de frumos oraşul staţiune Sângeorz Băi. De această dată în cel mai vizionat show de televiziune din România, la o oră de maximă audienţă, pe Antena 1, nu de unu, ci de doi concurenţi. Aproape 20 de minute s-a auzit de bucctele tradiţionale de aici. După ciolanul cu varză al  Cătălinei Niculai, ce a primit 3 cuţite, în faţa şefilor a venit un alt sângeorzan.

Din Sângeorz-Băi vine gustul mâncărurilor tradiționale românești! După ce tanti Cătălina Neculai i-a impresionat pe chefi cu varza cu ciolan,  Ioan Larionesei, rudă cu prima concurentă a pus un fața juraților un bulz autentic, de la mama lui.
Îmbrăcat și el în port popular, concurentul i-a impresionat pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu un gust al preparatului desăvârșit. Chiar înainte să intre în platou, cei trei au știut că acele farfurii au fost gătite de ”un român adevărat”.
A intrat, i-a salutat, i-a cucerit! ”Mâncarea bună din România n-o găsești în restaurant, o găsești în casele oamenilor”, a conchis Scărlătescu.
Scărlătescu a spus că este „cel mai zmeu şofer de pe planetă, şoferul primarului” şi că a fost cel care a tăiat şi a gătit împreună cu el viţelul când a fost în culegere de reţete la Sângeorz.
A luat trei cuțite, a primit laude și plecăciuni! Da, ne mândrim cu așa români!

Categoria: EVENIMENT