INVESTIŢII DE PESTE 12 MILIOANE DE EURO ÎN MĂGURA ILVEI

INVESTIŢII DE PESTE 12 MILIOANE DE EURO ÎN MĂGURA ILVEI

Radu Moldovan în campanie în comuna Măgura Ilvei: ” În cei 4 ani de mandat, am reușit împreună cu primarul comunei Măgura Ilvei , Valer Avram, să atragem investiții de peste 12 milioane de euro.

S-au făcut investiții în realizarea cadastrului general, reabilitarea caselor parohiale din Măgura Ilvei și Arșița, construirea unei capele mortuare și modernizarea sălii de mese și a grupurilor sociale ale Bisericii Penticostale. Cu ajutorul Guvernului României și a Consiliului Județean s-au construit rețele de alimentare cu apă potabilă și rețele de canalizare, stație de tratare, stație de Iepurare, am reuși să modernizăm peste 7 km de străzi (Măgura Ilvei-Arșița) și să reabilităm Școala Gimnazială ,, Dariu Pop”.

Împreună am atras și implementat proiecte din fonduri europene, investiții care au dus la realizări concrete: modernizarea a peste 9.5 km de drumuri forestiere, realizarea infrastructurii de apărare împotriva inundațiilor, înființarea unui centru after-school, crearea unui centru de informare turistică și achiziția unui buldoexcavator.

Felicitări Valer Avram! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al oamenilor vom continua proiectele județului și ale comunei Măgura Ilvei!

Categoria: Politica Locala