Investiţii de 2 milioane de euro pentru comuna Zagra

Investiţii de 2 milioane de euro pentru comuna Zagra

Peste 10 km din drumul judeţean care face legătura dintre Zagra , Poienile Zagrei şi Suplai au fost astăzi recepţionate. La eveniment a fost prezent preşedintele Radu Moldovan, vicepreşedintele Dorin Popescu, celor doi alăturân-se reprezentanţi ai proiectantului şi administratorii firmei constructoare, SC Dimex Company srl, Ioan Scurtu şi unul dincei doi fii ai acestuia.

zagra 2
Primarul Dumitru Buşcoi: “”Aş vrea să le mulţumesc tuturor pentru sprijinul pe care l-au dat, în primul rând domnului preşedinte pentru asfaltul care s-a făcut pe cei 10 kilometri. A fost un drum necesar, care a fost mult promis în toate campaniile electorale. Acum nu a fost promis, dar s-a făcut. Pentru noi e cea mai mare realizare, am avut realizări şi multe proiecte, dar ca asta nu e niciuna pentru cetăţeni. Sunt copii care fac naveta spre centrul de comună şi dascăli care fac naveta şi spre Năsăud pe acest drum”
Radu Moldovan, preşedinte CJ BN: “”Este o comună care avea ca investiţie majoră această infrastructură de drum judeţean, care lega comunităţile importante din Poienile Zagrei şi din Suplai de centrul comunei. Eu mă bucur că am reuşit să ajungem ziua de astăzi. A fost un angajament comun, al meu cu al primarului, că vom încerca să inegrim drumul de la Zagra la Suplai până la finalul mandatului meu. Bunul Dumnezeu ne-a ajutat că l-am finalizat şi mai repede şi integral, cu şanţuri, cu podeţe, cu tot ceea ce avea nevoie. Avem un drum modernizat, care sper să ducă la dezvoltarea acestei comunităţi, sunt zone mirifice. Mai avem o porţiune, un proiect implementat de domnul primar, de drum forestier asfaltat. Deci, în momentul de faţă, se ajunge până la poalele Ţibleşului, o zonă care merită vizitată şi o zonă care va dezvolta turismul într-o perioadă destul de scurtă”,
DJ 172 face legătura între central de comună, Zagra şi satele aparţinătoare Poienile Zagrei şi Suplai, fiind vorba de 10 km , de acum asfaltaţi. Reamintim faptul că reabilitarea acestui tronson de drum judeţean s-a făcut în două etape: primii 3 km au fost asfaltaţi de SC LDP SA în timpă ce 7,4 km au revenit celor de SC Dimex Company.

Categoria: Administratie