Încet candidații se așează la linia de start pentru alegerile locale 2020: Doris Rai a plecat din PNL

Încet candidații se așează la linia de start pentru alegerile locale 2020: Doris Rai a plecat din PNL

Alegerile locale din 2020 par și sunt, de departe, cel mai important event electoral al acestor doi ani de alegeri. După șocul alegerilor europarlamentare, partidele politice au intrat în tunelul care duce spre precampania electoctorală pentru alegerile prezidențiale, doar că, în afara acestui relativ tumult, aceleași partide și liderii lor se pregătesc de locale.

În această cheie trebuie înțeleasă și demisia lui Doris Rai din rândurile PNL, plecare îndelung chibzuită și anunțată în timp util. Motivele sunt generate de indiferența cu care este tratată Bistrița, oraș dar și comunitate. Mai mult, Doris Rai apasă pedala și vorbește despre faptul că, toate partidele politice fac ”același joc slab și egosit, uitând de oraș și de toate inimile care bat în el”.

Doris Rai: ” M-am săturat de politica aceasta barbară, a orgoliilor, a împărțitului de funcții, a jocurilor de culise, a amenințărilor și minciunilor! Din păcate, toți faceți același joc slab și egosit, uitând de oraș și de toate inimile care bat în el.
Sunteți însetați de putere și vă călcați în picioare, în loc să vă concentrați să puneți Bistrița pe picioare. Așadar, astăzi mi-am depus oficial demisia din PNL Bistrița-Năsăud, locul meu nemaifiind în niciun partid politic”.

 

Demisia din PNL pare să îi vină ca o mănușă, Doris Rai putând, acum, să se adreseze bistrițenilor din calitatea de cetățean al Bistriței: ” Însă voi continua să fiu alături de oameni prin proiecte utile, care oferă soluții pentru orașul nostru.

Îmi doresc să rămân ecoul vostru, să devenim o adevărată #VoceAComunității și ÎMPREUNĂ să găsim soluții pentru a crește cu adevărat Bistrița! Bistrița nu este a politicienilor, ci a tuturor bistrițenilor!”.

 

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, socotește această demisie un gest cam de vară, dar îl regretă: Regret acest gest, căci nu am niciun sentiment plăcut atunci când cineva decide să iasă, să plece din partid. Pe de altă parte, o demise e un gest unilateral, pe care fiecare îl evaluează în funcție de propria conștiință, așa că gesturile de natură profund personală nu prea suportă comentarii. Eu regret că Doris a luat această decizie și îi urez succes în ceea ce-și propune”

Categoria: EVENIMENT