ÎNCEPE REFORMA ADMINISTRAŢIEI PUBLICE LOCALE?

ÎNCEPE REFORMA ADMINISTRAŢIEI PUBLICE LOCALE?

Luni, la Palatul Parlamentului are loc lansarea Reformei Administrației Locale, la care participă atât vicepremierul Vasile Dîncu, cât și premierul Dacian Cioloș.

Peste 1.000 de primari, prefecți, președinți de consilii județene și alți reprezentanți ai administrației publice locale participă la eveniment. Forumul va furniza o platformă de dezbateri privind prioritățile celei de-a doua etape a mandatului actualului Guvern în relația cu administrația publică locală și oportunitățile existente pentru derularea unor proiecte de investiții durabile, la nivel local.TVR1 va transmite, în direct, deschiderea evenimentului. Guvernul României, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – Romania, Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor Din România

 

„Deschidem lucrările Forumului Administratiei Publice locale. Credem că este un prim pas în a construi asemenea evenimente de dialog social”, a susținut Vasile Dîncu în deschiderea evenimentului.

–––––––––––

Vicepremierul Vasile Dîncu, luni, pe pagina personală de Facebook, a scris un mesaj prin care anunță debutul Forumului Administrației Publice Locale.

„‪#‎ForumulAdministratiei‬ Publice Locale începe în câteva minute. Peste 1.000 de primari, prefecți, președinți de consilii județene și alți reprezentanți ai administrației publice locale participă la eveniment. Forumul va furniza o platformă de dezbateri privind prioritățile celei de-a doua etape a mandatului actualului Guvern în relația cu administrația publică locală și oportunitățile existente pentru derularea unor proiecte de investiții durabile, la nivel local.TVR1 va transmite, în direct, deschiderea evenimentului. Guvernul României, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – Romania, Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor Din România”, a scris Vasile Dîncu pe pagina personală de Facebook

Categoria: Administratie