Incendiu puternic provocat de o acumulare de gaze – Sîngeorz Băi

Incendiu puternic  provocat de o acumulare de gaze – Sîngeorz Băi

O explozie provocată de o acumulare de gaze, urmată de un incendiu, a fost anunțată la numărul unic de urgență 112,  aseară, în jurul orei 22.00.

Incendiul a izbucnit într-o bucătărie de vară și s-a extins la o anexă (grajd) și se manifesta pe o suprafață de peste 100 mp.

Incendiul se manifesta cu violență, flăcările ajungeau la o înălțime de câțiva metri.

Intervenția a fost una deosebit de riscantă, butelia din încăperea cuprinsă de incendiu prezenta un real pericol pentru pompierii militari.

După eliminarea riscului producerii unei noi deflagrații, pompierii militari au procedat la lichidarea incendiului.

Pompierii militari au acționat pentru localizarea incendiului, evacuarea buteliei din zona de risc pentru evitarea unei noi explozii și lichidarea focarelor incendiului.

Au fost alocate echipaje de stingere de la subunitatea din localitate, SVSU și un echipaj medical SAJ, care a preluat o femeie ce prezenta un atac de panică și a transportat-o la spital. Din fericire, aceasta este în afara oricărui pericol.

Incendiu provocat de o acumulare de gaze – Sîngeorz BăiO explozie provocată de o acumulare de gaze, urmată de un incendiu, a fost anunțată la numărul unic de urgență 112, în această seară, în jurul orei 22.00.Incendiul a izbucnit într-o bucătărie de vară și s-a extins la o anexă (grajd) și se manifesta pe o suprafață de peste 100 mp.Pompierii militari au acționat pentru localizarea incendiului, evacuarea buteliei din zona de risc pentru evitarea unei noi explozii și lichidarea focarelor incendiului.Au fost alocate echipaje de stingere de la subunitatea din localitate, SVSU și un echipaj medical SAJ, care a preluat o femeie ce prezenta un atac de panică și a transportat-o la spital. Din fericire, aceasta este în afara oricărui pericol.#explozie #incendiu #Sângeorz_Băi #POMPIERII #SAJBN

Posted by ISU Bistrița – Năsăud on 2 Iunie 2017

Categoria: EVENIMENT