Încă 6,8 milioane de lei pentru Lechința – Canalizare și stație de epurare în localitatea Sângeozul Nou. Asfaltări la Vermeș!

Încă 6,8 milioane de lei pentru Lechința – Canalizare și stație de epurare în localitatea Sângeozul Nou. Asfaltări la Vermeș!


Locuitorii satului Sângeorzul Nou vor beneficia de servicii de canalizare. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Lechinței, Romeo Florian: ” Sunt bucuros pentru oamenii din Sângeorzul Nou. Bucuros pentru faptul că am reușit să obținem fiinanțarea unui obiectiv foarte important pentru comunitate: Canalizare și stație de epurare în localitatea Sângeozul Nou,comuna Lechința,județul Bistrița-Năsăud.Este un proiect fiinanțat de Guvernul României prin PNDL. Am experiența unor asemenea lucrări (canalizare Lechința). Știu că asemenea lucrări, de altfel foarte importante, produc mult disconfort. Vom face drumurile practicabile, vom face tot ce se poate pentru confortul dumneavoastră. Vă rog să aveți,totuși un pic de răbdare și un pic de înțelegere.Pentru cei care sunt mai deștepți decât constructorii,am eu suficientă răbdare.Pentru cei care nu cred: vine și asfaltul pe cel puțin trei străzi importante.Sper în primăvară să începem lucru”.

Investiția, potrivit celor spuse de primarul Romeo Florian se ridică la aproape 7 milioane de lei.

Categoria: Administratie