luni, martie 30, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Bistrița-Năsăud au acționat peste 218 poliţişti, 73 de jandarmi şi 62 de poliţişti locali. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de aproximativ 80.000. de lei

  Must Read

  13 români morți de coronavirus în mai multe secții din Spitalul de la Suceava. Numărul total a ajuns la 65

  Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul corinavirus, toate internate...

  Cardul de sănătate NU mai e obligatoriu, nici asigurarea medicală pentru pacienţii cu COVID-19

  Guvernul Orban a adoptat în şedinţa de luni, 30 martie, două Hotărâri de Guvern în domeniul sanitar,...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Toate structurile din dispozitivul de ordine și siguranță publică din județul Bistrița-Năsăud acționează, în sistem integrat, în vederea prevenirii răspândirii COVID-19.

  Având în vedere prevederile Ordonanţelor militare în vigoare, polițiștii din structurile şi subunităţile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Jandarmi „GELU VOIEVOD” Bistrița-Năsăud, reprezentanți ai Poliţiilor locale și militari din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată ”GENERAL GRIGORE BĂLAN” Bistrița au continuat activităţile de verificare a persoanelor, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

  În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Bistrița-Năsăud au fost angrenaţi în activităţi specifice peste 218 poliţişti, 73 de jandarmi şi 62 de poliţişti locali.

  Astfel, polițiștii au verificat 318 societăți comerciale și 2294 de persoane privind
  modul în care acestea respectă măsura autoizolării, iar cu ocazia controalelor efectuate nu au fost constatate nereguli.

  Jandarmii au verificat 511 de persoane, din 302 de locații, din 81 de localități, privind modul în care acestea respectă măsura autoizolării.

  În ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea ordonanțelor militare 2 și 3, polițiștii și jandarmii au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale unor persoane care nu au respectat reglementările care privesc restricțiile de circulație. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de aproximativ 80.000. de lei.

  Totodată, forțele de ordine desfășoară misiuni de pază și protecție la centrele de carantinare, acțiuni specifice de patrulare în zona centrelor comerciale, a hipermaketurilor, a famaciilor și în special în zonele în care cetățenii se deplasează frecvent pentru aprovizionare.

  Pe parcursul misiunilor preventive și de informare desfășurate, sunt transmise mesaje audio către cetățeni cu privire la necesitatea respectării măsurilor prevăzute de ordonanțele militare.

  - Advertisement -

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  - Advertisement -

  Latest News

  13 români morți de coronavirus în mai multe secții din Spitalul de la Suceava. Numărul total a ajuns la 65

  Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul corinavirus, toate internate...

  Un medic de la Năsăud și o îngrijitoare de la secția de Boli Infecțioase din Bistrița sunt ultimele cazuri confirmate ca infectate cu noul...

  Apar noi cazuri de infectare cu Covid 19 în județul Bistrița-Năsăud. E vorba de medic de la  Spitalul Orășenesc...

  Cardul de sănătate NU mai e obligatoriu, nici asigurarea medicală pentru pacienţii cu COVID-19

  Guvernul Orban a adoptat în şedinţa de luni, 30 martie, două Hotărâri de Guvern în domeniul sanitar, a anunţat şeful Cancelariei premierului,...

  O veste bună: Un bistrițean în vârstă de 24 de ani s-a vindecat de coronavirus și urmează să fie externat

  Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean a făcut două precizări cu privire la situația cazurilor cu coronavirus în Cluj, județ devenit centru...

  Rămășițele zilei: Dacă tot stăm acasă, hai să nu stăm degeaba…

  Nimic nu mai e în regulă cu noi,  cu ei, cu unii, cu toți. Nu vrem să ne mai auzim unii...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -