În așteptarea extratereștrilor: Party astronomic pe dealul Budacului

În așteptarea extratereștrilor: Party astronomic pe dealul Budacului

Ploaia de stele de luni seara, adică Perseidele, vor putea fi văzute prin telescoape pe unul din dealurile din apropierea Bistriței. Nu e pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, povestea fiind una mai veche. Pentru seara de 12 august, organizatorii spun că vor face o introducere în orientarea pe cer, cu un laser astronomic, ”urmând apoi să observăm Constelațiile Zodiacale vizibile pe timpul verii”.

Tot luni seara, începând cu ora 20.00, la party vor concerta live : Alexandra Crăciun, The Serpents, Maria Matean, Sorin Găzdac, MadHouse și Navzar. De asemenea, vor exista activități recreative, pictură pe față și karaoke.

La fața locului va exista o urnă, unde, toți cei care doresc să ajute copiii aflați în centrele de minori, pot lasă bani.

 

Perseidele reprezintă unul dintre roiurile de framente de meteori pe care Pamantul le intersecteaza pe parcursul unui an. Veți avea șansa să meditați asupra propriilor dorințe, observând cerul alături de oameni cu adevărat pasionați de acest domeniu!

 

Categoria: EVENIMENT