IN ABSENTIA ELENEI

IN  ABSENTIA ELENEI

PMP organizeaza duminica un congres pentru alegerea noului presedinte al partidului. Este totodata prima reuniune PMP de anvergura care nu este obladuita (nici macar din umbra) de fostul presedinte Traian Basescu sau de Elena Udrea. La București va fi prezentă și Geea Balaszy Titieni, bistrițeaca susținând faptul că partidul va merge mai departe.

PMP se intoarce insa la un alt vechi lider. Fostul presedinte interimar al PMP Eugen Tomac este singurul candidat la sefia partidului.

Gurile rele se intreaba daca PMP va supravietui dupa ce Traian Basescu si-a luat mana de pe el, iar scandalul Elena Udrea a explodat ca o bomba nucleara pentru imaginea partidului.

Ruxandra Dragomir, apropiata a Elenei Udrea, sustine ca lucrurile nu sunt pierdute. Ea declara la sfarsitul saptamanii ca la congresul PMP se vor inscrie mai multe personalitati in partid, printre care si va numara chiar si Traian Basescu.

Analistii politici sunt insa sceptici ca acest lucru se va intampla. Astfel congresul PMP are toate sansele sa fie un eveniment lipsit de evenimente, care va alege un presedinte fara contracandidat si care ar putea marca inceputul sfarsitului pentru PMP.

 

Categoria: Politica