HOGNOGI VS DOBRA sau PNL VS PDL PE RIT VECHI

HOGNOGI VS DOBRA sau PNL VS PDL PE RIT VECHI

Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, îi răspunde senatorului Dorin Dobra, liberalul lucrând acum la o lege care îi va trimite pe toți aleșii locali la cursuri pentru o accesare profesionistă a fondurilor europene.  Informația apărută pe propolitica.ro a atras atenția  și a suportat comentarii din partea unor primari dar și a altor persoane implicate în consultanța care vizează atragerea de fonduri europene.

 

Sorin Hognogi: ” Eu cred sunt multi parlamentari care habar nu au despre proiectele extrabugetare sau mai bine spus fonduri europene…le-ar prinde bine sa vina cate o luna pe la primarii sa invete ce inseamna fonduri europene”

 

Cristian Munthiu:  Primarii ar trebui sa invete in primul rand cum sa atraga si retina locuri de munca in comunitate, de aici pleaca tot. Proiectele pe fonduri europene sunt simple aplicatii, e birocratie functionareasca nu stiinta rachetelor. Esenta este sa gasesti solutii viabile care sa se potriveasca localitatii tale si asta inseamna viziune si nu se prea invata la scoala. Noi am redus in tarisoara noastra totul la bani, fonduri exagerat de mari pentru realizari exagerat de mici.

Hognogi Sorin

Majoritatea primarilor stiu cum sa atraga fonduri doar ca sunt multi pasi care impiedica crearea locurilor de munca in zona rurala si mai e un aspect: nu toate comunitati sunt la fel si nu intodeauna sunt masuri potrivite comunitatilor noastre…si sa nu uitam” pestele se împute de la cap „asa ca trageti concluzii…

 

Hognogi Sorin vreau sa va spun ca nimeni nu este fara greseala si zilele comunelor se fac pentru . cetateni si nu pentru chefuri private a primarului acuma depinde de fiecare cu se gospodareste…si mai e un aspect din punctul unora de vedere primarul ar trebui sa fie paza pe langa rauri paznic de noapte moasa comunala cu alte cuvinte etc…sunt convins ca avem de invatat mult dar mentionez inca o data pestele se impute de la cap.

Categoria: Administratie