HCM RM. VÂLCEA-CSM BISTRIȚA 32-28

HCM RM. VÂLCEA-CSM BISTRIȚA 32-28

CSM Bistriţa a jucat astăzi  la Râmnicu Vâlcea, în compania formaţiei locale, meciul contând pentru etapa a 18-a a Ligii Naţionale.

Fetele antrenate de Horațiu Pașca au pierdut meciul cu scorul de 32-28

CSM Bistriţa se află pe poziţia a 9-a a clasamentului, cu 15 puncte, în timp ce Râmnicu Vâlcea, cu 22 puncte acumulate, este pe locul 5. În tur, Bistriţa a câştigat, scor 31-28.

Etapa viitoare, duminică, 26 februarie, Bistriţa va juca acasă cu Măgură Cisnădie, echipă care urmăreşte acelaşi obictiv ca şi formaţia noastră, evitarea barajului pentru rămânerea în Liga Naţională.

Echipa noastra pierde confruntarea cu oltencele, la capatul unui meci bun, placut ochiului spectatorului. In partida in care spectacolul handbalistic a fost la el acasa, echipa noastra a condus in totalitate prima repriza si primele 10 minute din cea de-a doua repriza. Dorim sa le multumim suporterilor care au facut deplasarea la Ramnicu Valcea pentru a fi alaturi de noi!

Pentru CSM Bistrita au evoluat:

Ana Maria Mazareanu, Laura Pristavita (5 goluri), Szilvia Szabo, Simina Vezentan, Andrada Maior-Pasca (1), Irina Ivan (2), Marinela Gherman (2), Oana Cirstea (1), Cristina Sintamarean, Daniela Crap (4), Andreea Barbos (1), Oana Chirila (8), Magdalena Paraschiv (2), Daniela Ratiu (2), Gabriela Preda.

Categoria: EVENIMENT