marți, aprilie 7, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Gloria Bistriţa şi-a propus un buget de 350 de mii de euro şi promovarea în Liga a II-a în 2019. Darimexul se întoarce ca sponsor al echipei!

  Must Read

  Executivul pregătește o „reevaluare a cheltuielilor bugetare” pe fondul creșterii cheltuielilor și scăderii veniturilor la bugetul de stat.

  Ministrul Finantelor Publice, Florin Cîțu, a declarat luni, la Palatul Victoria, după ședința de guvern, că Executivul...

  Veste bună: Grădiniță complet nouă pentru copiii Bistriței!

  S-au finalizat și recepționat lucrările de modernizare a Grădiniței nr. 2 de...

  APIA REIA depunerea online a cererilor unice de plată aferente Campaniei 2020

  Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, pentru a veni în sprijinul  beneficiarilor și pentru a minimiza pe...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL


  Preşedintele noului club de fotbal Gloria Bistriţa, Ioan Gheorghe Horoba a organizat astăzi o conferinţă de presă, gazdă fiind primarul comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan. În conferinţa susţinută în sala de şedinţe a primăriei Dumitra, Horoba i-a invitat pe toţi cei implicaţi în constituirea clubului de fotbal bistriţean, în promovarea în Liga a 3-a, invitatul de onoare fiind preşedintele CJ BN, Radu Moldovan. Nu a lipsit antrenorul principal al noii Glorii Bistriţa, Dan Matei.

  • Ioan Gheorghe Horoba: „ Încercăm prin acest club de fotbal să reînviem fotbalul bistriţean la alt nivelul, la nivelul ligii a 3-a. Pot să confirm faptul că bugetul pe care ni l-am propus pentru a-l realiza este de 250 de mii de euro, sigur, sumă de bani care urmează să fie completată cu bani de la bugete publice pentru cheltueli care sunt legale şi eligibile. Important este de reţinut faptul că avem deja un obiectiv – cel de-a promova în Liga a II-a chiar la capătul viitorului sezon competiţional, şi, cred că Dan Matei şi banca tehnică va reuşi să producă acest event”, a spus Horoba.

  În ceea ce priveşte bugetul Gloriei Bistriţa, Horoba susţine că a avut, are şi va avea discuţii cu foarte mulţi oameni de afaceri, inclusiv cu cel mai „vechi” sponsor al Gloriei Bistriţa, „Darimex”.

  Noua Glorie Bistriţa va juca, cel puţin în prima parte a turului competiţional pe terenul celor de la ACS Dumitra, spaţiul de joc de la baza IPROEB fiind înierbat de puţină vreme, gazonul putând deveni „operaţional” abia în primăvara lui 2019.

  • Radu Moldovan (preşedinte CJ BN): „ Cred că am demonstrat că iubesc sportul şi, recunosc, că fotbalul ca prima iubire, rămâne foarte important pentru mine. Sunt sigur că la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud există forţă financiară pentru a putea menţine o echipă în Liga a III-a şi, mai apoi, în Liga a II-a. Eu pot să spun şi să mă uit în ochii tuturor: personal voi sta alături de echipă, de jucători, de antrenori şi sunt sigur că ei vor face performanţă. Este un proiect pe termen mediu şi lung care trebuie să reuşească, judeţul Bistriţa-Năsăud merită să aibă o echipă de fotbal în Liga a III-a. Sunt foarte bucuros că se întâmplă acest lucru. Aud pentru prima dată cât şi-au propus bugetul şi, cred că suma este realizabilă, bani la care poate fi adaugată 100 de mii de euro din bani publici pentru cheltuieli permise de lege. Cred că e posibil acest lucru. Sigur, dacă eu nu am reuşit să îl conving pe primarul Creţu să dea bani la handbal, poate va reuşi Horoba să îl convingă să sponsorizeze fotbalul. Ar fi minunat”, a spus Radu Moldovan.
  • Gheorghe Bălăjan (primar Dumitra): „ ACS Dumitra, echipă finanțată de primăria Dumitra, va continua să joace în campionatul județean. Noutatea va fi faptul că vom juca în liga a IV-a doar cu jucători din comună, diferența urmând să fie făcută de un maxim trei sau patru fotbaliști profesioniști, aici, mă gândesc la Sergiu Costin sau la Mândrean”, a explicat Bălăjan.

  Dan Matei (antrenor principal)

  Fost jucător şi antrenor la Gloria Bistriţa dar şi la Gaz Metan Mediaş, Dan Matei a precizat că va face prima reunire a lotului pe data de 16 iulie: „ Vom avea jucători şi de la ACS Dumitra, dar trebuie să aducem fotbalişti. Suntem în discuţii cu unii de la Mediaş, Petrolul Ploieşti, ASA Tg.Mureş (…) Obiectivul trasat e unul extrem de abiţios dar nu cred că nu poate fi îndeplinit”.

  Tot astăzi, preşedintele Radu Moldovan a primit un tricou de „jucător” din partea conducerii ACS Dumitra, echipa campioană a Ligii a IV-a, sezonul competiţional 2017-2018.

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Executivul pregătește o „reevaluare a cheltuielilor bugetare” pe fondul creșterii cheltuielilor și scăderii veniturilor la bugetul de stat.

  Ministrul Finantelor Publice, Florin Cîțu, a declarat luni, la Palatul Victoria, după ședința de guvern, că Executivul...

  Veste bună: Grădiniță complet nouă pentru copiii Bistriței!

  S-au finalizat și recepționat lucrările de modernizare a Grădiniței nr. 2 de pe str. Nicolae Bălcescu.

  APIA REIA depunerea online a cererilor unice de plată aferente Campaniei 2020

  Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, pentru a veni în sprijinul  beneficiarilor și pentru a minimiza pe cât posibil efectele negative, asupra...

  Alegerile locale au fost amânate- mandatul actualilor aleși locali a fost prelungit. Condițiile pentru cei care vor să candideze la alegerile locale au fost...

  "Este evident că, în această situaţie de criză, nu se pot desfăşura activităţi specifice campaniei electorale şi că alegerile...

  Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan: Vă rog ca în următoarele două săptămâni să fim toți și mai riguroși cu izolarea

  Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan a ieșit astăzi cu un nou mesaj adresat beclenarilor. Astfel, după ce...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -