Gloria 2018 încheie returul competițional cu o victorie mare la Cisnădie  și debutează în 2020  cu un meci în Cupa EHF contra Perla Lublin

Gloria 2018 încheie returul competițional cu o victorie mare la Cisnădie  și debutează în 2020  cu un meci în Cupa EHF contra Perla Lublin

Gloria 2018 câștigă partida restantă  de la Cisnădie cu 26 la 24 în ultimele 15 minute ale reprizei a doua și acumulează 24 de puncte, ocupând la finele turului competițional locul 3 în Liga Florilor.

Cu toate acestea, pentru Gloria 2018 urmează o lună de foc, pentru că, imediat după Anul Nou,  mai précis pe 5 ianuarie, fetele lui Pașca pornesc cu autocarul în ”aventura” europeană, în partida de debut în grupele EHF, Gloria 2018 trebuind să înfrunte Perla Lublin din Polonia.

Dacă 5 ianuarie cade duminică, miercuri, 8 ianuarie, fetele lui Pașca au meci greu acasă contra CSU Cluj-Napoca în campionat, iar pe 11 ianuarie, tot la Bistrița joacă în EHF împotriva unguroaicelor de la ERD. Pe 15 ianuarie, ”distracția” continuă cu un meci contând pentru Cupa României în compania  Universitatea de Vest Timișoara, șasprezecimi, urmat de o deplasare tocmai în Danemarca la Odense, partidă contend pentru etapa a 4-a a grupelor EHF.

Horațiu Pașca înaintea meciului cu Măgura Cisnădie: ”Mă bucur că toate jucătoarele au revenit de la Campionatul Mondial din Japonia, că lotul e complet și toată lumea e sănătoasă.Cea mai mare provocare este să uităm de sărbători și să reușim să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Întâlnim duminică o echipă foarte valoroasă, cu un lot experimentat. Cisnădie este o prezență constantă în Cupele Europene. Cred însă foarte mult în puterea de mobilizare a jucătoarelor mele”

Program complet al Gloriei 2018: decembrie 2019-februarie 2020

29 decembrie:  Măgura Cisnădie – Gloria etapa a 11-a din Liga Florilor

5 ianuarie: Perla Lublin – Gloria, etapa 1 faza grupelor EHF

8 ianuarie: Gloria – CSU Cluj Napoca, etapa a 12 –a Liga Florilor

11 ianuarie: Gloria – Erd, etapa a doua EHF

15 ianuarie: Universitatea de Vest Timișoara – Gloria, în Cupa României

19 ianuarie: Odense – Gloria, etapa a 3-a EHF

26 ianuarie: Gloria – Odense, etapa a 4-a EHF

2 februarie: Gloria – Perla Lublin, etapa a 5-a EHF

9 februarie: Erd – Gloria, etapa a 6-a EHF

Categoria: Sport

Scrie un comentariu

<