GHICI CINE VINE PE FUNCŢIA DE VICEPREŞEDINTE AL CJ Bistriţa-Năsăud???

GHICI CINE VINE PE FUNCŢIA DE VICEPREŞEDINTE AL CJ Bistriţa-Năsăud???

Cu toate că  Radu Moldovan este într-un scurt concediu, bursa numelor celor care ar putea ocupa fotoliul de vicepreşedinte al CJ Bistriţa-Năsăud, a început, lucru perfect valabil şi în cazul supleantului care va merge pe locul de consilier judeţean.

Contactat telefonic, preşedintele executiv al PSD BN, primarul Nicolae Moldovan ne-a preciuat că nu a existat încă o discuţie punctuală pe aceste subiecte, doar că, prima decizie aparţine preşedintelui Radu Moldovan: ” Radu Moldovan îşi va alege colaboratorul, cel cu care va munci pentru următorii 4 ani, asta este foarte clar, dar propunerile vor fi supuse votului şi discuţiilor în Comitetul Executiv Judeţean. Este greu de spus, poate că vor exista suprize, nu ştim”, a spus Nicolae Moldovan.

Deşi nu există vreo confirmare oficială, pe listă ar putea intra: Ioan Fechete, Vasile Puica sau Maria Ulecan, neputând exclude aici pe Nicolae LUpşan sau Ciprian Ceclan.

În cazul lui Grigore Sas, consilier parlamentar al deputatului Daniel Suciu, lucrurile nu sunt clare şi nici discutate, fapt confirmat chiar de Daniel Suciu.

 

Categoria: Administratie