George Maior a vizitat astăzi Tabăra Națională de Robotică de la Beclean. El a fost însoțit de ministrul Ioan Deneș și primarul Nicolae Moldovan

George Maior a vizitat  astăzi Tabăra Națională de Robotică de la Beclean. El a fost însoțit de ministrul Ioan Deneș și primarul Nicolae Moldovan


Fostul șef al SRI, acum ambasador al României la Washington DC, George Maior a ajuns, astăzi, acasă, la Beclean. El a vizitat, alături de ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, Campusul Colegiului Național “Petru Rareș”, acolo unde are loc în această perioadă Tabăra Națională de Robotică în cea de-a doua serie.

Informația este confirmată de primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de socializare: ” Domnul ambasador, care este și cetățean de onoare al orașului Beclean, le-a vorbit tinerilor liceeni despre importanța educației pentru viitorul lor și despre oportunitățile grozave pe care le pot avea datorită studiului în domeniul tehnologiei.
Îi împărtășesc opinia și vreau să îi asigur pe toți tinerii din orașul Beclean că sfera educației este o prioritate pentru administrația locală și că toate proiectele pe care le demarăm în oraș în perioada următoare se axează mult pe latura tehnologiei, în așa fel încât să fim ceea ce se poate numi un “smart city”.Le mulțumesc tuturor organizatorilor Taberei Naționale de Robotică pentru tot efortul depus, în special comitetului Colegiului Național “Petru Rareș”, și le transmit că Primăria Beclean le va fi mereu un partener de nădejde pentru viitoarele ediții ale acestui eveniment remarcabil”, conchide Nicolae Moldovan.

Categoria: EVENIMENT