Generalul de brigadă (rtg) Ioan Birișiu a împlinit 94 de ani. VĂ ROG SĂ IUBIȚI ROMÂNIA, a transmis generalul Birișiu bistrițenilor

Generalul de brigadă (rtg) Ioan Birișiu a împlinit 94 de ani. VĂ ROG SĂ IUBIȚI ROMÂNIA, a transmis generalul Birișiu bistrițenilor

Prefectul Ovidiu Victor Frenț împreună cu reprezentanți ai Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, ai Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, ai Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud și ai Asociației Veteranilor de război Bistrița-Năsăud, i-au urat astăzi Generalului de Brigadă (rtg) Ioan Birișiu tradiționalul LA MULȚI ANI, cu ocazia împlinirii vârstei de 94 de ani.

Prefectul Ovidiu Frenț: ” De 94 de ani, inima dlui Gl. Bg. (rtg.) Ioan Birișiu bate pentru țară, iar patriotismul său se aude-n fiecare vorbă, mai ales când rostește cu emoție și putere cuvântul „România”. De ziua sa, în semn de respect pentru că este un veteran de război decorat cu medalii, pentru participarea la cel de-al Doilea Război Mondial și pentru o activitate profesională deosebită, i-am făcut o scurtă vizită.

Generalul de brigadă (rtg) Ioan Birișiu: “Vă rog să iubiți România! Eu îmi iubesc patria de 94 de ani și o să o iubesc până la ultima suflare. Împreună cu alți camarazi, precum Col. Liviu Rusu, am luptat pentru țara acesta. Vă rog să luptați și voi.”

Categoria: EVENIMENT