Generalul a ieșit din labirint : Dumbravă a fost trecut în rezervă!

Generalul a ieșit din labirint : Dumbravă a fost trecut în rezervă!

Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, a spus, marţi, că generalul Serviciului Român de Informaţii Dumitru Dumbravă a fost trecut în rezervă.

”Generalul Dumitru Dumbrava, creatorul campului tactic si unul din cei mai importanti pioni ai statului paralel, tocmai a fost trecut in rezerva. Conducerea SRI mai face un pas important pentru democratizarea serviciului. Eforturile tuturor celor ce au iesit sa lupte public cu abuzurile incep sa dea roade”, a scris fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, pe blogul Romania30.ro.

Până la ora transmiterii ştirii, purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii, Ovidiu Marincea, nu a putut fi contactat pentru o confirmare din partea instituţiei.

Într-un interviu acordat în aprilie 2015, pentru juridice.ro, Dumitru Dumbravă lăsa de înţeles că instanţele constituie ”câmp tactic” pentru SRI şi afirma că Serviciul urmăreşte unele dosare până la soluţionarea lor definitivă, aserţiuni care au provocat proteste din partea mai multor asociaţii ale magistraţilor. ”Dacă în urmă cu câţiva ani consideram că ne-am atins obiectivul odată cu sesizarea PNA, de exemplu, dacă ulterior ne retrăgeam din câmpul tactic odată cu sesizarea instanţei prin rechizitoriu, apreciind (naiv, am putea spune acum) că misiunea noastră a fost încheiată, în prezent ne menţinem interesul/atenţia până la soluţionarea cauzei ,  a declarat Dumbravă în interviul menţionat.

Categoria: EVENIMENT