Gelu Muthi: Pe 27 martie ar trebui să ne gândim la Basarabia, nu la Liviu Dragnea

Gelu Muthi: Pe 27 martie ar trebui să ne gândim la Basarabia, nu la Liviu Dragnea

Preşedintele organizaţiei municipale a ALDE, viceprimarul Bistriţei Gelu Muthi a vorbit astăzi despre faptul că la data de 27 martie, atunci când va fi aniversată suta de ani trecută de la unirea Basarabiei cu România, sunt anunţate mitinguri contra lui Liviu Dragnea, preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor.

„ Eu cred că pe 27 de martie, atunci când se vor împlini 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România, sunt anunţate pe anumite grupuri de pe reţelele de socializare, tot felul de manifestaţii anti PSD, anti Dragnea, de parcă asta e marea problemă a României fix pe 27 martie. E o dată importantă, suntem în anul Centenarului, poate ar fi mai bine să ne întâlnim şi să vorbim despre Unirea, cum a fost, cum a trecut acest secol şi ce vrem să face de acum încolo. Cred că ar trebui să ieşim în stradă şi să manifestăm, să cerem o nouă Unire, nu să îl executăm pe Dragnea, de parcă Liviu Dragnea este România şi fix despre el trebuie să vorbim şi pe 27 martie”, spune Gelu Muthi.

Liderul democrat-liberal mai explică că Liviu Dragnea nu are nicio legătură cu 27 martie, pentru că nu poate fi mai important ca Unirea României cu Basarabia.

Cu toate acestea, la ora redactării acestui material, nu există nicio intenţie ca la Bistriţa, pe data de 27 martie, unioniştii să se întânească în stradă pentru a aniversa cei 100 de ani  împliniţi de la unirea Basarabiei cu România.

Categoria: Politica