Gașca Zurli revine la Bistrița.

Gașca Zurli revine la Bistrița.

Orașul nostru este cuprins în programul celui mai mare turneu din istoria celei mai iubite trupe de animație pentru copii. Spectacolul aniversar  ”10 Zurli” ajunge luni la Bistrița. Spectacolul va avea loc începând cu ora 17.00 la Sala Polivalentă.

Bistrițeanca Mirela Retegan, fondatoarea trupei spune că alături de colegii săi va prezenta cele mai iubite cântece, dansuri și jocuri interactive. Nu vor lipsi concursurile și surprizele pregătite special pentru copii.

Biletele au prețuri cuprinse între 30 și 150 de lei. Cei care vor achita cele mai scumpe bilete vor sta în zona VIP și vor beneficia de o întâlnire specială cu membrii găștii Zurli.

Tichetele pot fi achiționate de pe site-ul www.eventim.ro și de la magazinele partenere:

Germanos Bistrița – Str.Gh.Șincai nr.10
Germanos Bistrița 2 – Str.Liviu Rebreanu, nr. 12
OMV BISTRIȚA – Calea Moldovei 5
Orange shop – P-ța Centrală, nr.8, Bistrița
Vodafone Store – Str. Liviu Rebereanu, Nr. 27, Parter

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții (adulţi și copii) trebuie să cumpere bilet la spectacol, indiferent de vârstă. Inclusiv copiii sub 2 ani plătesc bilet.
Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului
Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar îşi pierd locurile şi vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

 

https://www.facebook.com/alin.cordos1

 Propolitica / Jurnalul Bistriței şi Observator BN vă oferă 3 invitații duble la spectacolul ”10 Zurli„.

Scrie în comentariu care este personajul  / cântecul preferat  de la Gașca Zurli.

Extragerea câștigătorilor se va face prin intermediul random, luni dimineața.  Invitațiile pe baza cărora se face accesul, se înmânează la intrarea în sala de spectacol. E necesar să aveți la dvs. actul de identitate.

Categoria: Politica Locala