GandimRomania.ro

GandimRomania.ro

GandimRomania.ro pune la dispoziţia utilizatorilor instrumentele necesare pentru propunerea de idei, iniţiative, campanii sau petiţii menite să aducă plusvaloare comunităţii bistriţene şi României.
Platforma a fost creată ca urmare a iniţiativei europarlamentarului Victor Negrescu, coordonator naţional al PES activists România.
”În ciuda vocilor care susţin constant că societatea românească este dominată de apatie, eu sunt convins că există foarte mulţi români cu idei şi iniţiative bune, sănătoase, constructive pentru viitorul ţării noastre. Am cunoscut nenumăraţi astfel de oameni şi mi-am propus să-i încurajez. Aşa a luat naştere GandimRomania.ro, o platformă care reprezintă, în opinia mea, cel mai scurt drum de la idee la acţiune.
Îmi doresc să punem bazele unei comunităţi solide şi dinamice, care să coaguleze idei şi să genereze acţiuni şi politici publice cât mai apropiate de cetăţeni.
GandimRomania.ro este o platformă sprijinită de organizaţia PES activists România, cea care va oferi expertiza necesară şi conexiunile pentru punerea în practică a iniţiativelor”, susţine Victor Negrescu.
Pe platforma GandimRomania.ro, fiecare utilizator are posibilitatea de a-şi crea un cont personal şi privat, inclusiv prin intermediul Facebook. Totodată, orice utilizator înregistrat poate să genereze conţinut şi să interacţioneze cu ceilalţi membri înscrişi pe platformă.
„Această platformă va oferi bistriţenilor accesul la instrumentele necesare pentru a-şi face vocea auzită şi ideile puse în practică, fără a fi nevoiţi să deţină vreo funcţie politică sau o demnitate publică. Un astfel de demers, care coagulează toate iniţiativele pentru dezvoltarea României, nu poate să aducă decât plusvaloare comunităţii bistriţene”, a declarat preşedintele coordonator al PES activists Bistriţa-Năsăud, Ciprian Ceclan.
Tipul de conţinut care poate fi creat se împarte în următoarele 5 categorii: iniţiative (idei legislative, propuneri de politici, probleme de ordin sistemic care necesită rezolvare etc.); acţiuni (campanii, cauze, evenimente etc.); petiţii; sondaje; întrebări.
În funcţie de activitatea şi implicarea fiecărui utilizator, GandimRomania.ro va oferi o serie de titulaturi, facilităţi şi bonusuri!

Categoria: Politica