Gabi Balint este așteptat duminică la Chiochiș

Gabi  Balint este așteptat duminică la Chiochiș

Primăria comunei Chiochiș organizează duminică, 13 august, cu începere de la ora 11.00, Cupa comunei Chiochiș la fotbal. Evenimentul se va desfășura pe baza sportivă a echipei Unirea Bozieș.

Scopul principal al acestui turneu local de fotbal este strângerea de fonduri pentru echiparea unui copil provenit dintr-o familie nevoiașă pentru școală.

VASILE SILAȘI, primar Chiochiș: ” Nu e prima dată când facem un asemenea turneu fotbalistic local. E o competiție, sigur, dar în care toată lumea se simte bine și căștigă, mai ales că banii strânși prin această acțiune caritabilă vor fi folosiți pentru echiparea unui copil pentru a merge la școală. Nu e mare lucru, doar că acest gen de surprize ne fac viața mai frumoasă și încă un copil va fi ceva mnai fericit având tot ceea ce îi este necesar pentru a merge la școală”, spune Silași.

Cu toate acestea, marea supriză pregătită de primarul Silași este ivitația făcută marelului fotbalist Gabi Balint, acesta urmând să ajungă în jurul orei 12.00 pe terenul de la Chiochiș.

Categoria: EVENIMENT