Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre a fugit din ţară. El se află în Madagascar

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre a fugit din ţară. El se află în Madagascar

Fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, aflat sub control judiciar, s-ar afla în statul Madagascar, unde ar fi cerut azil politic, potrivit unor surse judiciare.

IGPR a informat că un bărbat aflat sub control judiciar, care nu s-a prezentat la poliţia din Constanţa pentru semnarea graficului de prezenţă, a informat ofiţerul de caz că se află pe teritoriul statului Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic.

Potrivit acestora, sâmbătă, în jurul orei 12,00, poliţiştii din cadrul Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat aflat în control judiciar, în baza unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezenţă.

După verificările efectuate, cel în cauză a informat ofiţerul de caz că se află pe teritoriul statului Madagascar unde face demersuri pentru a obţine azil politic.

“Conform procedurii, poliţiştii constănţeni au sesizat Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Menţionăm că măsura privind controlul judiciar nu prevedea interdicţia de a părăsi ţara. Pe toată perioada existenţei măsurii preventive a controlului judiciar, poliţiştii nu au constatat încălcări ale obligaţiilor impuse”, menţionează IGPR.

 

Categoria: EVENIMENT

Comentarii

  1. Balan Marius - contribuabil
    Balan Marius - contribuabil 31 decembrie, 2017, 10:48

    TAREEEE ! Dupa Popoviciu si GHITA a venit si randul lui MAZARICA (faraonul de CONSTANTA). Iar o fost pacalit STATUL si VIGILENTA cumparata. Sunt sigur ca unu care ar fi furat o EUGENIA de pe raft primea imediat cu executare.Tara miraculoasa !!!

    Raspunde

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *