Fostul manager al Teraplast SA, Mirela Pop este noul director al SJU Bistrița

Fostul manager  al Teraplast SA, Mirela Pop este noul director al SJU Bistrița

Managerul Spitalului Județeande Urgență ”Bistrița”, Gabriel Lazany a anunțat marți pe pagina sa de socializare că SJU Bistrița și-a completat echipa de conducere prin ocuparea postului de director financiar-contabil. Practic, Lazany da o lovitură de imagine și de management prin aducere pe postul respectiv a fostului manager al Teraplast, Mirela Pop.

Gabriel Lazany: ” Astăzi, în urma finalizării concursului, a fost completată echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență Bistrița cu ultimul post vacant din comitetul director, cel de director financiar-contabil. Cred că am reușit să formez o echipă profesionistă, dedicată, care, cu ajutorul personalului medical, auxiliar și administrativ va onora instituția pe care o reprezentăm. Bine ai venit în echipă, Mirela Pop!” 

Reamintim că: Fostul director general al Teraplast, Mirela Pop, se numără printre cele 50 de femei de afaceri mai influente din România, potrivit unui top întocmit de Forbes.

Potrivit sursei citate, topul a plecat de la o bază de aproximativ 400 de candidate din România, din cele mai diverse domenii, de la antreprenoriat și management, la mediul guvernamental, ONG, artistic sau sportiv. Primul criteriu eliminatoriu a fost naționalitatea și ocuparea unei poziții cu implicații directe asupra economiei și societății românești. Lista a fost apoi restrânsă în funcţie de trei criterii: puterea financiară, acoperirea în toate tipurile de media şi influenţa. Acest concept se referă la zonele în care deciziile acestor doamne au consecinţe, fie că este vorba de activitatea lor zilnică, fie de organizaţiile în care activează cu regularitate. A fost importantă relevanța acțiunilor pe care aceste doamne le-au întreprins în domeniul lor de activitate sau în zone din afara sferei principale de activitate, precum educația. Există și o componentă „subiectivă”, cea legată de carismă, componentă pe care Forbes România şi-o asumă. De aceea, unele dintre numele prezente în top ar putea surprinde.

 

 

Categoria: EVENIMENT