Florin Moldovan a fost ales preşedinte al TNL Bistriţa-Năsăud

Florin Moldovan a fost ales preşedinte al TNL Bistriţa-Năsăud


Conferinţa judeţeană de alegeri a tinerilor liberali din Bistriţa-Năsăud l-a desemnat pe consilierul judeţean Florin Moldovan drept preşedinte al TNL BN. Nu au lipsit de la întâlnirea cu tinerii lor colegi, secretarul general al PNL, deputatul bistriţean Robert Sighiartău, Ioan Turc, preşedinte PNL BN, Vasile Silaşi, secretar general, Stelian Dolha, primvicepreşedinte, Diana Morar, co-preşedinte organizaţia de femei, Traian Ogâgău, primar, dar şi alţi lideri liberali.

Florin Moldovan (preşedinte TNL BN): “Doresc să le mulțumesc tuturor celor care au fost astăzi alături de noi, noua structură județeană de conducere a Tineretului Național Liberal, unde am fost reales în funcția de Președinte al TNL Bistrița-Năsăud. Mandatul încredințat astăzi de cei peste 190 de colegi prezenți, reprezintă o mare onoare dar în același timp o mare responsabilitate pe care împreună cu tinerii mei colegi vom încerca să o ducem la bun sfârșit”.

Din noua echipă de conducere a TNL BN mai fac parte: prim-vicepreşedinţi: Marius Cheţan şi Nicolae Timbuşiu şi secretar general: Dorina Pop.

Tinerii liberali bistriţeni vor pleca în această seară spre Bucureşti unde vor lua parte la alegerile de la nivel naţional care vizează noua conducere a TNL.

 

 

 

 

 

 

 

Categoria: Politica