Final Tragic: Bărbatul care s-a aruncat de la etajul 4 a murit. Femeia de 43 de ani a fost externată, în timp ce ofițerul de la ISU BN, rămâne sub supravegherea medicilor.

Final Tragic: Bărbatul care s-a aruncat de la etajul 4 a murit. Femeia de 43 de ani a fost externată, în timp ce ofițerul de la ISU BN, rămâne sub supravegherea medicilor.

El  improvizase o instalaţie alimentată la reţeaua standard de gaz metan, concepută să declanşeze o explozie în momentul în care cineva încerca să intre în apartament

Final tragic în cazul exploziei care a avut loc miercuri după-amiază la etajul 4 al unui bloc situate pe strada Împăratul Traian din municipiul Bistrița.  Bărbatul care s-a aruncat de la etaj se numea Sorin Pătraşcu şi este originar din Bucureşti. El a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Acesta ar fi lucrat în cadrul Armatei, loc unde ar fi învăţat să improvizeze o instalaţie explozibilă. Ajunds în comă la SJU Bistrița, Pătrașcu a decedat câteva ore mai târziu.

 

Așa cum era de așteptat, filmul evenimentelor a fost refăcut de polițiștii bistrițeni, oamenii legii deschizând un dosar în acest caz mai mult decât bizar. Așadar, din infirmațiile strânse, reiese faptul că e vorba de un bărbat, numele lui fiind Sorin Pătrașcu. În vârstă de 50 de ani, Pătrașcu ar fi angajat în Armată, acesta aruncându-se în gol de la etajul patru al unui bloc situat pe strada Împăratul Traian. Imediat după actul sinucigaș, în locuință este înregistrată o explozie, urmată de un incendiu. Din acest moment, evenimentele se transform în cadrele filmate pentru un film horror. Din câte se pare, explozia a fost premediată, ea făcând parte dintr-un plan pus la punct de bărbat pentru a-și ucide iubita, care i-ar fi spus că îl părăsește.  Înainte să se arunce de la geamul locuinţei, acesta i-a strigat fostei partenere de viaţă, care se afla în parcarea blocului, „Adio, iubita!”.

 

Sorin Pătrașcu improvizase o instalaţie alimentată la reţeaua de gaz metan, menită să declanşeze o explozie în momentul în care cineva încerca să intre în apartament.   La mai puţin de 10 minute după ce tatăl ei s-a aruncat de la etaj, tânăra de 17 ani a încercat să intre în apartament. Dispozitivul exploziv s-a declanşat la 2-3 secunde după apăsarea clanţei, iar tânăra a avut prezenţa de spirit să-şi dea seama că ceva este în neregulă şi s-o ia la fugă pe scări

 

Dacă bărbatul de 53 de ani a murit în urma rănilor primite, femeia de 43 de ani a fost externată, în timp ce ofițerul de la ISU BN, rămâne sub supravegherea medicilor.

 

 

 

Categoria: Politica