Final de infarct al ultramaratonului 6633

Final de infarct al ultramaratonului 6633

Final de infarct al ultramaratonului 6633 cu romanul Tibi Useriu in continuare la conducerea cursei. Organizatorii au facut un anunt soc. Un anunt ce a crescut brusc tensiunea pentru ultimii 75 de kilometri. „Diferenta s-a micsorat la doar 1,6 kilometri intre primii doi clasati”, au scris oficialii cursei pe pagina de facebook. Inaintea acestui anunt se stia ca Tibi Useriu avea un avans de 16 ore fata de locul al doilea.

Tibi Useriu a plecat de la ultimul punct de control joi seara , ora 18, ora  Romaniei. In 2016 Tibi a reusit un timp de 20 de ore pe ultimii 75 de kilometri. „E greu de estimat, dar Tibi e „turbat” si poate incheia cursa in 15 ore sau chiar mai devreme”, a mai subliniat Adrian Toma.

Apropierea de final inseamna si momentul in care sportivul este aproape de epuizarea psihica si fizica. Tibi a parasit CP 7 pe propria semnatura si sub tratament cu antibiotic dupa ce degeraturile s-au infectat. La editia precedenta, cam in acelasi loc, Roddy, din cauza halucinatiilor, a luat-o in directia opusa, spre start. Ulterior el s-a intalnit pe traseu cu alti doi concurenti si i-a convins si pe ei ca merg in directia gresita. In final a abandonat.

Ramaneti pe aimx.ro pentru a surprinde impreuna finalul acestei curse NEBUNE.

mx.ro/adrian-toma-ultramaratonist-nici-macar-1-la-suta-nu-dau-sanse-lui-roddy-sa-l-ajunga-pe-tibi/

Categoria: EVENIMENT