joi, aprilie 2, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Final de Campanie: DEZAMĂGIRI ȘI SPERANȚE

  Must Read

  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  La sfârșitul acestei campanii electorale am sentimente amestecate:  dezamăgire și speranță.

  Am intrat în politică pentru că IUBESC județul Bistrița-Năsăud. Bistrița-Năsăud este locul unde m-am născut, unde îmi trăiește familia, unde îmi cresc nepoții. AICI MĂ SIMT ACASĂ!

  Am fost foarte dezamăgit ca după 11 ani, cât am muncit în SUA, să văd că lucrurile nu s-au schimbat prea mult ACASĂ. Am găsit un județ cu multe probleme care se află pe locuri rușinoase în toate clasamentele din România.

  Am găsit o clasă politică coruptă, ipocrită și neperformantă, aceiași oameni care vin o data la 4 ani cu promisiuni mari, pentru ca apoi să își vadă numai de interesele personale și de partid.

  Acești politicieni sunt incapabili să ne rezolve problemele și să ne reprezinte interesele. De aceea am intrat în politică și am hotărât să candidez!

  În campanie, am fost în toate zonele județului .  AM VRUT SĂ VĂD CE PROBLEME AU OAMENII DIN TOT JUDEȚUL ȘI CE SIMT EI.

  Am întâlnit oameni disperați de condițiile în care trebuie să trăiască din cauză că pensia de agricultor e ridicolă iar prețurile de vânzare pentru produsele agricole sunt foarte mici. Pentru a câștiga un ban în plus, mulți bătrâni sunt obligați să stea în frig zile întregi, încercând să vândă o legătură de ceapă sau o grămăjoară de mere.

  Piețele sunt într-o stare jalnică, dar taxele pe care le plătesc sunt foarte mari.

  Subvențiile pentru agricultori sunt mici și nu sunt plătite la timp, birocrația stufoasă îi face să piardă zile întregi pe la ușile diferitelor instituții.

  Am întâlnit mici comercianți hărțuiți de autorități, amendați cu sume uriașe pentru greșeli minore.

  Am simțit repulsia pe care o aveau pentru actualii parlamentari care îi vizitează doar în campania electorală, apoi îi uită complet și își vad numai de interesele personale și de partid.

  Am întâlnit oameni triști pentru că o parte din familie este plecată la muncă în străinătate în căutarea unei vieți mai bune.

   

  Acești oameni nu mai au încredere în politicieni, S-AU SĂTURAT SĂ FIE MINȚIȚI ȘI ÎNȘELAȚI!

   

  Am propus o inițiativă, Pactul pentru Bistrița-Năsăud, un Angajament de Loialitate față de bistrițeni.

  Nu este un pact între partide ci un angajament între fiecare candidat și cei care îl votează, prin care viitorii parlamentari se angajau să pună interesele bistrițenilor înaintea celor personale sau de partid. Astfel, se angajau că:

  1.    vor sprijini, prin vot, orice proiect de lege care poate aduce beneficii județului Bistrița-Năsăud și cetățenilor din Bistrița-Năsăud, indiferent de partidul care l-a inițiat;

  2.    se vor implica activ, prin toate resursele pe care le au la dispoziție,  în orice inițiativă legislativă care poate avea o finalitate pozitivă pentru județul Bistrița-Năsăud și locuitorii din Bistrița-Năsăud;

  3.    nu vor absenta de la ședințele de plen atunci când vor exista dezbateri în urma cărora pot rezulta avantaje pentru județul Bistrița-Năsăud și locuitorii din Bistrița-Năsăud;

  4.    nu vor boicota, prin ieșirea intenționată de la lucrările Parlamentului, cu scopul de a invalida pe motiv de “lipsă cvorum” nicio ședință a Parlamentului în care urmează să se discute vreo inițiativă care poate aduce avantaje sau beneficii județului Bistrița-Năsăud și locuitorilor din Bistrița-Năsăud.

  Sunt foarte dezamăgit de reacțiile celorlalți candidați, au ignorat total această inițiativă: i-am invitat la eveniment, le-am trimis mesaje pe FaceBook … NICIO REACȚIE!

  Am primit în schimb răspunsuri de genul:

  ·      “e bună inițiativa dar nu o semnăm pentru că ați inițiat-o voi”

  ·      “nu o semnăm sub nicio formă pentru că vă facem imagine vouă”

  Stiu că sunt oameni aserviți partidelor și unor grupuri de interese dar majoritatea își declară intenția de a reprezenta cu prioritate interesele bistrițenilor, vorbesc despre onoare și moralitate… DE CE NU DAU ÎN SCRIS ASTA?

  ASTFEL AU AFLAT BISTRIȚENII CARE SUNT POLITICIENII MINCINOȘI ȘI IPOCRIȚI CARE LE CER VOTUL!

  Sper ca Duminică, 11 decembrie, bistrițenii să iasă la vot, pentru că este vorba despre viitorul județului nostru, și să analizeze atent care sunt opțiunile ca să nu se lase înșelați de demagogia și ipocrizia unora dintre candidați, care vor să pară altceva decât sunt.

  AVEM ȘANSA SĂ SCHIMBĂM CLASA POLITICĂ ACTUALĂ!

   

  Sunt Ionuț Simionca

  Candidat PMP pentru Camera Deputaților

  - Advertisement -

  1 COMENTARIU

  Comments are closed.

  - Advertisement -

  Latest News

  Gabriel Lazany vorbește despre decesul de la Ilva Mică: ” Parcă e o glumă proastă de 1 aprilie , au venit rezultatele, iar pacientul...

  Managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany a ieșit astăzi într-o conferință de presă în curtea spitalului și a vorbit...

  Decesul de la Ilva Mică este confirmat de primarul Aurel Horea. El nu știe dacă e vorba de o moarte cauzată de Covid 19

  Primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horia a confirmat faptul că are un deces în comuna pe care o administrează, fiind vorba...

  Paza bună, trece primejdia rea. Primul reportaj de pe granița cu SUCEAVA

  Paza bună trece primejdia rea, spune o vorbă străveche, una mai degrabă moldovenească decât ardelenească. Cum ne „păzim” noi la granița...

  Alte 40 de pachete cu alimente au fost livrate unor bunici de Asociația ”Împarte Bucurie”

  Voluntarii Asociației ”Împarte Bucurie” au ajuns în aceste zile în mai multe localități unde au dus pachete cu alimente și medicamente...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -