Filmele horror devin realitate: Un bărbat cu un topor în mână terorizează un autobuz plin cu elevi

Filmele horror devin realitate: Un bărbat cu un topor în mână terorizează un autobuz plin cu elevi

Informația vine de la Marius Farcaș din Beclean,  administratorul unui ziar și al unui grup de știri, cel care a postat pe pagina sa de socializare un text și un mic filmuleț primit de la o altă persoană. În filmare se vede clar cum in individ de aproximativ 50 de ani, coboară dintr-un microbus școlar ce transport elevii pe ruta Florești-Nimigea de Jos, individul comportându-se cât se poate de agresiv .

Marius Farcaș: ” De o săptămână, un individ cu toporul ascuțit provoacă teroare în autobuzul școlar ce transportă elevi pe ruta Florești – Nimigea de Jos, unii dintre ei cu vârste mici, de clasă pregătitoare. Potrivit persoanei care ne-a trimis acest filmuleț, copiii s-au plâns părinților că le este frică să mai călătorească în aceste condiții, mai ales că omul se comportă ciudat și agresiv, amenințându-i cu securea dacă nu îi cedează locul pe scaun, în microbuz. ALO, Poliția #BN, Primăria Nimigea, Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud, autorități locale și județene, ALTCEVA decât să tăiați frunze la câini mai știți să faceți?”.

#ȘOCANT – PANICĂ ÎNTR-UN AUTOBUZ ȘCOLAR ÎN APROPIEREA BECLEANULUI📍Atenție, videoclipul conține limbaj licențios!De o săptămână, un individ cu toporul ascuțit provoacă #teroare în autobuzul școlar ce transportă elevi pe ruta Florești ➡️ Nimigea de Jos, unii dintre ei cu vârste mici, de clasă pregătitoare. Potrivit persoanei care ne-a trimis acest filmuleț, copiii s-au plâns părinților că le este #frică să mai călătorească în aceste condiții, mai ales că omul se comportă ciudat și agresiv, amenințându-i cu securea dacă nu îi cedează locul pe scaun, în microbuz. ALO, Poliția #BN, Primăria Nimigea, Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud, autorități locale și județene, ALTCEVA decât să tăiați frunze la câini mai știți să faceți?

Publicată de Marius Farcas pe Miercuri, 18 septembrie 2019

 

 

Categoria: EVENIMENT