FILM HOROR LA ALUNIȘ, COMUNA ZAGRA: Un bărbat a fost înjunghiat, tranșat și aruncat într-un pârîu

FILM HOROR LA ALUNIȘ, COMUNA ZAGRA: Un bărbat a fost înjunghiat, tranșat și aruncat într-un pârîu

În urmă cu un an de zile, mai précis în iulie 2017, în satul Aluniș, comuna Zagra, un bărbat de 40 de ani a fost înjunghiat și, mai pe urmă, tranșat și aruncat într-un pârîu care traversează acest sat. Faptele, care pot face oricând scriptul unui scenariu de film horror, i-au șocat până și pe anchetatori.

Ancheta declanșată de polițiști și procurori a scos la iveală următoarele lucruri:

”La data de 21 iulie 2017, concubina unui bărbat, de 40 ani, din Alunișul, a sesizat dispariția acestuia, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au dat în urmărire, la nivel național și internațional. Pe 25 august. 2017, pe raza localității Alunișul, a fost găsit un craniu, posibil uman. În urma expertizei genetice judiciare dispusă de polițiști, a rezultat faptul că acesta aparține persoanei dispărute. Ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii bistrițeni au stabilit faptul că, bărbatul ar fi fost victima infracțiunii de omor, fiind declinată astfel competența Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud”, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

Contextual, În perioada 16-23 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai Serviciului Criminalistic, Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Năsăud, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu şi Centrului Chinologic,, Dr. Aurel Greblea” Sibiu au desfăşurat cercetări, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, în dosarul întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

La data de 18 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, l-au identificat pe un bărbat, de 33 ani, din Alunișul, bănuit de comiterea faptei. În urma extinderii cercetărilor, au fost identificate încă două persoane, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din Alunișul și o femeie, de 31 de ani, din Runcu Salvei, ambele bănuite de comiterea faptei, dar care erau plecate la muncă în străinătate

Criminalii erau plecați la muncă în străinătate

Aceștia au fost identificați cu 24 de ore în urmă, depitate și preluate sub escortă, pe raza județului Arad. Cele două persoane au fost reținute, pentru 24 ore, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.

”Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în cursul lunii iulie 2017, într-o locuință de pe raza localității Alunișul, cei doi bărbați, împreună cu femeia l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe bărbatul de 40 ani, cu care ar fi consumat băuturi alcoolice. A doua zi, cei trei au constatat faptul că bărbatul de 40 ani a decedat, motiv pentru care au secționat cadavrul, după care l-au aruncat într-un pârâu.Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor și profanare de cadavre sau morminte”, se mai spune în comunicatul IPJ BN. .

 

Categoria: EVENIMENT