FETELE DE LA HENIU PRUNDU BÎRGĂULUI SUNT ANTRENATE DE UN POMPIER: CĂLIN SVOBODA

FETELE DE LA HENIU PRUNDU BÎRGĂULUI SUNT ANTRENATE DE UN POMPIER: CĂLIN SVOBODA

O poveste frumoasă este scrisă de plt. adj. Călin Svoboda, pompier salvator în cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului. Încă de la înființarea acestei subunități, în anul 2012, pompierul și-a dedicat întreaga pricepere în misiunile de salvare a vieților oamenilor și a bunurilor acestora din comunitatea de la poalele munților Bârgăului.

În timpul liber, pasiunea pentru sport, în general și mai ales pentru fotbal, a fost insuflată unui grup de fete extraordinare. Cu multă muncă și sacrificii, ACS Fotbal Feminin Prundu Bârgăului a reușit să termine pe locul 5 în Super Liga Națională. Pompierul bistrițean are în componența echipei sale fete talentate din zona comunei, dar și câteva jucătoare din Republica Moldova, selecționate la prima reprezentativa a vecinilor noștri de peste Prut.

Întrebat cum a reușit această performanță într-o comună din județul Bistrița Năsăud și în același timp să se achite foarte bine de misiunile de salvator încredințate, Călin pune succesul său pe seama muncii în echipă. Cu încredere deplină în cei cu care ne asumăm obiective îndrăznețe, nu avem cum să nu atingem țelurile propuse.

Felicitări fetelor, domnului antrenor și tuturor celor angrenați în această frumoasă echipă!

Categoria: EVENIMENT