Femeile liberal-democrate au făcut fericiți copiii de la ”Lacrima” și de la două grădinițe din Sg. Băi

Femeile liberal-democrate au făcut fericiți copiii de la ”Lacrima” și de la două grădinițe din Sg. Băi


Ca în fiecare an, de Sfântul Nicolae, Organizația de femei ALDE Bistrița-Năsăud, a pregătit pachete cu dulciuri și mici surprize pentru copii cuminți din Centrul Școlar de Educație Inclusivă „Lacrima” și două grădinițe din Sângeorz-Băi.

Președintele OFLDE Bistrița, Hudrea Daniela împreună cu alte 5 doamne din organizația municipală, au făcut o vizită la Centrul Școlar de Educație Inclusivă „Lacrima”, unde au fost întâmpinate cu brațele deschise de zeci de copilași. Acestea le-au oferit copiilor cadouri cu ocazia păstrării încă vie a prezenței Sfântului Nicolae, în sufletele lor.

De asemenea, Președintele Organizației de femei Bistrița-Năsăud, Mirela Cârcu, a mers în vizită la două grădinițe din Sângeorz-Băi pentru a oferi și acolo o mică atenție din partea Sfântului Nicolae. „Bucuria celor prezenți la ambele activități a fost mare, bucurie care ne-a umplut și nouă inimile. Suntem foarte mulțumite de faptul că am putut să le aducem un zâmbet pe buze. Este foarte important ca în această perioadă, în preajma sărbătorilor de iarnă, să ne gândim și la cei mai puțin favorizați, mai ales când este vorba de-a aduce o împlinire sufletească unor copilași !” a adăugat Președintele OFLDE B-N, Mirela Cârcu.

Categoria: Politica