Femeile din PNL Bistrița-Năsăud, compasiune și ajutor pentru vârstnici

Femeile din PNL Bistrița-Năsăud, compasiune și ajutor pentru vârstnici

Un grup de femei din cadrul PNL Bistrița-Năsăud din care nu a lipsit Diana Morar, Mioara Seica Gaga, Viorica Calo, Monica Munthiu, Sanda Boloș sau Ana Maria Blaga au vizitat aseară Căminul pentru Persoane Vârstnice din municipiul Bistrița. Ele au fost însoțite și de către președintele Ioan Turc.

”Bătrânețea înnobilează. Cu toate că în viața de zi cu zi, oamenii în vârstă sunt nevoiți sa întâmpine multe obstacole pe care noi, mai tineri, nu le sesizăm, consecință a  faptului că suntem în putere”, spune Diana Morar. Ea a mai precizat că la bătrânii de la acest centru au ajuns mici cadouri strânse de femeile liberale: ” Adresez din inima mulțumiri Mioarei Seica pentru coordonarea întregii echipe, precum si doamnelor care s-au implicat, întrucât rasplata nu a întârziat sa apara: zâmbete și dragoste ce au luminat chipurile acelor oameni.Ne-au așteptat cuminți, in liniste, plini de noblețe, să trecem pe la fiecare și să îi îmbrățișăm, că să ne poată împărtăși crâmpeie din poveștile lor de viață. Și este atâta viață trăită între zidurile acelei clădiri! Și atâta emoție…
Astăzi am învățat că timpul nu se măsoară la fel pentru fiecare om, pentru noi e o fărâma, pentru ei e de neprețuit. Cel mai mare cadou pe care l-am putut face astăzi a fost să petrecem timpul cu ei. A fost un cadou pentru suflet. Al nostru!”, conchide  Diana Morar.

 

Categoria: Politica