Eveniment de marcă al Târgului Mare al Bistriței: Cei 4 tenori și Noua Orchestră Transilvană!!!

Eveniment de marcă al Târgului Mare al Bistriței: Cei 4 tenori și Noua Orchestră Transilvană!!!


Concertul extraordinar găzduit joi, 30 august,  de Biserica Evanghelică în cadrul Târgului Mare al Bistriței s-a dovedit a fi unul de marcă și impecabil organizat. Spunem de marcă, pentru că invitații au fost pe măsura așteptărilor, iar programul prezentat de aceștia a fost unul de înaltă clasă. Aici nu trebuie uitat și locul unde a avut loc acest grandios eveniment, Biserica Evanghelică, o locație cu o acustică deosebită.

Cu foarte mulți bistrițeni dornici să își bucure spiritul cu uverturi și arii la fel de célèbre ca și operele din care provin, artiștii s-au bucurat și ei de foarte multe aplauze, semn că în municipiul Bistrița, muzica cultă are numeroși adepți.

Au cântat în fața bistrițenilor, tenorii Ștefan Pop (laureat al premiului „Operalia”, bistrițean la origine) și Ovidiu Daniel Purcel (alt bistrițean, solist al Operei de Stat din Dusseldorf), bass-ul de origine beclenară Alin Anca (solist al Operei de Stat din Berlin) și bass-baritonul Zoltan Nagy (solist al Operei de Stat din Viena), dar și Noua Orchestră Transilvană – dirijor David Crescenzi  din Italia.

Iată ce a scris pe pagina sa de socializare, tenorul  Ștefan Pop , laureat al premiului „Operalia”, bistrițean la origine:  ” Un Concert Extraordinar, acasă, la Bistrița,  alături de colegii mei minunați – tenorul Ovidiu Purcel, bass-baritonul Zoltan Nagy, basul Alin Anca și Maestrul David Crescenzi. Țin să mulțumesc din suflet, publicului prezent in numar atât de mare pentru toata dragostea si caldura cu care ne așteptați de fiecare dată”.

Categoria: EVENIMENT