Eugen Curteanu, critici vehemente la Radu Moldovan şi Ovidiu Creţu

Eugen Curteanu, critici vehemente la Radu Moldovan şi Ovidiu Creţu

Şeful grupului liberal din Consiliul Judeţean, Eugen Curteanu a comentat astăzi modul în care primăria Bistriţa, respectiv Consiliul Judeţean îşi sincronizează bugetele de investiţii, direcţiile spre care ar trebui să se îndrepte acestea. Potrivit lui Curteanu, primarul Creţu vrea ceva, Moldovan cu totul altceva. Exemplul dat de liberal este cel al centurii ocolitoare a municipiului Bistriţa.

Eugen Curteanu: „ Executivul consiliului local şi cel al Consiliului Judeţean  nu reuşesc nicicum să pună cap la cap nişte eforturi investiţionale, să se plieze pe strategiile celor două entităţi, Consilul Municipal şi Consiliul Judeţean. În bugetul din acest an sunt prinse două studii de prefezabilitate care surprind o realitate curioasă. În vreme ce primarul Creţu şi Consiliul Municipal condus de PSD insistă pe o centură prin zona Codrişor, Consiliul Judeţean, prin cele două studii de prefezabilitate, propune variante alternative la această centură. Vorbim din păcate doar ipotetic, nu s-a făcut nimic”, a explicat Curteanu.

 

“Cele două entităţi administrative  cheltuie bani fără a reuşi să se sincronizeze,  ele nu reuşesc să facă un efort comun pentru ca acest deziderat să fie pus în practică, şi anume ca circulaţia în municipiul Bistriţa să nu mai aibă de suferit”. A concluzionat consilierul judeţean liberal.

Categoria: Politica