Klaus Iohannis: Eu nu sunt cu PSD într-o competiţie electorală, eu sunt într-un război cu ei

Klaus  Iohannis: Eu nu sunt cu PSD într-o competiţie electorală, eu sunt într-un război cu ei


Klaus  Iohannis: Eu nu sunt cu PSD într-o competiţie electorală, eu sunt într-un război şi asta nu pentru că noi suntem aşa răi, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor

Președintele Klaus Iohannis a lăudat în discursul său susținut în fața susținătorilor săi din Sala Polivalentă pe secretarul general Robert Sighiartău și pe Ioan Turc, președintele PNl BN:  „Lângă mine stau doi bistriţeni, Nelu Turc şi Robert Sighiartău. Vă rog să îi folosiţi cu încredere în politică, să îi votaţi, să îi promovaţi. Nu de două ori aţi reuşit, ci aţi reuşit de 3 ori şi urmează a patra, a cincea, a şasea oară. Aţi câştigat la europarlamentare, locul 3 pe ţară, medalia de bronz, dar aţi contribuit semnificativ la câştigarea referendumului, felicitări tuturor – 6.5 milioane de voturi la Referendum este senzaţie – pe urmă aţi câştigat pentru mine şi pentru voi primul tur al alegerilor prezidenţiale. Locul trei este o încurajare pentru a ajunge pe locul 2 şi la mai mare”, a spus Iohannis.

Vizibil mulțumit de scorul obținut de PNL Bistrița-Năsăud la primul tur de scrutin, locul 3 la nivel națioanl, cu peste 48% opțiune de vot, președintele Klaus Iohannis a mai precizat:  „Turul doi trebuie câştigat, dar nu oricum. Turul doi trebuie câştigat cu o majoritate covărşitoare, care arată PSD-ului foarte clar unde îi este locul, şi anume în Opoziţie. (…) Eu nu sunt cu PSD într-o competiţie electorală, eu sunt într-un război şi asta nu pentru că noi suntem aşa răi, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor. Războiul nu s-a terminat, următoarea bătălie, una foarte importantă, se dă pe 24 noiembrie, în turul 2 al alegerilor prezidenţiale. Contez pe voi şi pe toţi românii pe care îi veţi mai vconvinge să iasă la vot”.

„Toate acestea trebuie să le corectăm, trebuie să le schimbăm. Schimbarea se petrece chiar acum, când vorbim, Schimbarea mare a început pe 26 mai – voi pe locul 3, aici este extrem de onorant. Schimbarea a continuat şi va continua pe 24 noiembrie, va continua la alegerile locale şi înţeleg că sunteţi în pole position, nu pe locul 3, şi pentru Primăria Bistriţa. Mulţi primari din Bistriţa-Năsăud au dovedit deja cum se câştigă alegerile şi cum se gestionează treburile publice atunci când în fruntea comuniştii ajung oameni harnici, dedicaţi comunităţii. Vă doresc ca în viitorul apropiat să fie prea mică încăprea de la partid pentru toţi primarii din Bistriţa-Năsăud când vin eu în vizită. Schimbarea merge mai departe. Dragii mei, la vot”, și-a încheiat speachul președintele Klaus Iohannis.

 

 

 

Scrie un comentariu

<