Emil Radu Moldovan: “Nimic nu este mai de preț decât viața și sănătatea fiecărei ființe umane în parte!”

Emil Radu Moldovan: “Nimic nu este mai de preț decât viața și sănătatea fiecărei ființe umane în parte!”

Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean dorește să continue investițiile în siguranța locuitorilor din județul Bistrița-Năsăud.

 

„Siguranța cetățenilor este prioritară! De aceea am atras investiții de 5 milioane de euro,  pentru echipamente care au redus timpii de intervenție a unităților speciale”.

 

Finanțarea, obținută prin intermediul a trei proiecte europene, a vizat achiziționarea a 6 Autospeciale de lucru cu apă și spumă, a 3 Ambulanțe de prim ajutor, a unei Autospeciale de intervenție și salvare la înălțime, a unei Autospeciale pentru descarcerări grele, a unei Autospeciale complexă de intervenție dar și a unei Ambulanțe de prim-ajutor, care va deservi  Zona de Câmpie a județului, cu punct de lucru în Lechința.

 

Aceste echipamente sunt utilizate de ISU Bistrița-Năsăud și  au redus semnificativ timpii de intervenție a unităților speciale, la problemele oamenilor: în zonele rurale, de la 21 de minute la 16 minute, iar în zonele urbane de la 10 minute la 6.  

 

Vom continua să investim în siguranța locuitorilor județului Bistrița-Năsăud, pentru că nimic nu este mai de preț decât viața și sănătatea fiecărei ființe umane în parte.

 

Demonstrând că se poate. Împreună dezvoltăm judeţul Bistriţa-Năsăud!„- Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

 

Aici puteţi să vizualizaţi întregul raport al proiectelor în diverse domenii: infrastructură de drumuri, apă şi canalizare, sport, cultură, siguranţă, proiecte pentru tineri şi proiecte pentru copii. Proiecte concrete, realizate pentru dumneavoastră, pentru noi toţi cei care trăim aici. Invesiţii implementate pentru a avea un judeţ dezvoltat, un loc al traiului bun, unde să primim cu ospitalitatea bine cunoscută, musafirii şi unde să-şi dorească să se întoarcă toţi  ai noştri plecaţi în străinătate.

 

Link: http://emilradumoldovan.ro/realizari-2012-2016/

 

Categoria: Politica Locala