Elena Bărbos: Nu am favorizat pe nimeni. La Festivalul Usturoiului au fost prezenţi un număr impresionant de producători locali

Elena Bărbos: Nu am favorizat pe nimeni. La Festivalul Usturoiului au fost prezenţi un număr impresionant de producători locali

Directorul Asociaţiei „Produs în Bistriţa-Năsăud”, Elena Bărbos a reacţionat astăzi, după ce preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc a acuzat organizatorii Festivalului Usturoiului că ar fi favorizat o firmă din judeţul Călăraşi, „Ferma Gruiu”, în dauna unor firme locale care ar fi dorit să vândă şi ele mici şi alte produse din carne la festival.

Potrivit celor spuse de Elena Bărbos, Ferma Gruiu a fost singura firmă de „resort” care a depus o cerere oficială pe adresa Asociaţiei „Produs în Bistriţa-Năsăud” pentru a presta respectivele servicii.

„ Nu credem că a fost o problemă aşa de mare, asta, pentru că, marea majoritate a producătorilor care fac parte din asociaţia noastră, au fost prezenţi la festival. Ştiţi foarte bine că avem absolut toate produsele alimentare sau altfel de produse făcute în judeţul nostru, noi fiind prezenţi la absolut toate manifestările. Nu cred că am favorizat pe cineva”, spune Elena Bărbos.

Reamintim că:

Vineri, 23 august, în cadrul unei conferinţe de presă,  Ioan Turc, liderul PNL BN a venit  cu acuze directe la preşedintele Radu Moldovan, de care a spus că îşi aduce la festivalurile organizate de Consiliul Judeţean, “prietenii cu puşcă”: „Să-ți aduci tu prietenul din Călărași, unul Gruiu sau Gruia, prieten de vânătoare, pe care să-l promovezi în detrimentul firmelor și a produselor locale, tu, mare patriot local, arată exact profilul domnului Radu Moldovan. Din păcate, Radu Moldovan dezamăgește din ce în ce mai des prin gesturi tot mai flagrant îndreptate împotriva unui bun simț elementar”, a spus Turc.

 

 

Categoria: Politica

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *